Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

René Baron voorzitter Raad van Commissarissen Wonen Wateringen

De heer René Baron is per 1 maart 2019 benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen van Wonen Wateringen. De heer Baron is voormalig stadsdeeldirecteur Escamp bij de gemeente Den Haag, inmiddels programmadirecteur Regiodeal Den Haag Zuidwest en is sinds 3 februari 2016 lid van de Raad van Commissarissen van Wonen Wateringen. Hij volgt mevrouw Jenny Brocke op die vertrekt wegens het verstrijken van de maximale zittingstermijn. »

Westland voor elkaar!

Westlandvoorelkaar, een initiatief van Vitis Welzijn, biedt een gratis platform waar mensen die iets voor een ander willen doen gemakkelijk in contact kunnen komen met mensen of organisaties die wel wat hulp kunnen gebruiken in de gemeente Westland. Elke dag gebruiken vele mensen het platform om met elkaar af te spreken, iets te vragen of iets voor elkaar te doen. »

Op de foto voor Wonen Wateringen?

Wonen Wateringen wil beeldmateriaal laten ontwikkelen om te kunnen gebruiken op onze website of voor andere communicatiemiddelen. Denk bijvoorbeeld aan een feestelijk moment van een sleuteloverdracht of een beeld waarop iemand in de tuin werkt of een strandwandeling maakt. »

Bewonersmagazine Kwartier winter 2018 online!

Ons bewonersmagazine Kwartier staat online! In deze wintereditie maken we kennis met onze huurdersorganisatie: Huurders Wonen Wateringen, maar ook met Karen Scherjon [manager wonen en vastgoedbeheer]. Met in dit nummer ook de laatste weetjes over onze woningen en een verslag van onze huisbezoeken. »

Wonen Wateringen op de koffie!

Alle medewerkers van Wonen Wateringen zijn de afgelopen weken bij huurders 'op de koffie' gegaan. Zij zijn de expert als het gaat om wonen en huren en wij hebben tijdens de koffiebezoekjes veel waardevolle informatie gekregen. Wat speelt er bij u? Wat kan Wonen Wateringen oppakken of beter doen? Wij gaan alle tips, ervaringen en verhalen ook echt gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren. »

Wonen Wateringen werkt aan haar klanttevredenheid

Wonen Wateringen werkt heel hard aan het verbeteren van de klanttevredenheid van haar huurders. Want ook al is de klanttevredenheid op veel onderdelen goed, wij vinden dat het altijd nog beter kan. Dus hebben wij nog eens goed gekeken naar onze werkwijze, zijn onze collega’s getraind, hebben wij bezoeken afgelegd bij onze huurders en meten wij doorlopend de klanttevredenheid. »

Een fijne woning voor iedereen

De doorstroming op de woningmarkt heeft aandacht nodig. Vaak blijven mensen in een grote eengezinswoning wonen terwijl de kinderen al lang zijn uitgevlogen. Dat mag, want iedereen bepaalt zelf op welk moment hij of zij wil verhuizen. We merken echter dat mensen vaak al wel nadenken over een andere woning maar dat er drempels zijn om te verhuizen. "Daar willen wij bij helpen", aldus Karen Scherjon, manager Wonen en vastgoedbeheer bij Wonen Wateringen. »

Wonen Wateringen heeft een huurdersorganisatie!

"Iets doen naast mijn dagelijkse werk en meepraten over onderwerpen die mijzelf en andere huurders raken", zo omschrijft René Zomerschoe zijn drijfveer om "ja" te zeggen op de vraag of hij lid wilde worden van de nieuwe huurdersorganisatie van Wonen Wateringen. Samen met nog zeven andere huurders maakt hij als voorzitter deel uit van het kersverse bestuur. »

Rijnvaart: ons eerste project buiten Wateringen en Kwintsheul!

In 's-Gravenzande ontstaat het hele nieuwe woongebied Rijnvaart, dat deel uitmaakt van de gebiedsontwikkeling Waelpark door Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland (ONW). Na Dijkckerwaal en Vlindertuin is dit het derde deelplan dat in ontwikkeling is. Met ruimte voor zo'n 300 woningen met grote diversiteit aan architectuur: rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en appartementen in zowel de koop- als sociale huursector. »

Wonen Wateringen ontwikkelt 44 appartementen

Wonen Wateringen en Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland (ONW) tekenen overeenkomst voor 44 appartementen binnen het deelplan Rijnvaart te ‘s-Gravenzande. »

We komen graag een keer bij onze huurders thuis!

Wonen Wateringen vindt het belangrijk om haar huurders beter te leren kennen. Wat leeft er bij onze huurders? En wat speelt er bij onze huurders? Daarom starten we in het najaar met zogenoemde ‘koffiegesprekken’. »

Moeite met het betalen van de maandelijkse huur?

Neem dan gerust contact met ons op en bespreek dit! Soms kan er door omstandigheden een huurachterstand ontstaan. Dat is vervelend. Om te voorkomen dat de huurachterstand te ver oploopt, adviseren wij om snel contact met ons op te nemen. Praten over huurachterstand is niet leuk, maar tijdig contact opnemen kan veel problemen voorkomen. »

Pagina nummers