Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Rijnvaart: ons eerste project buiten Wateringen en Kwintsheul!

In 's-Gravenzande ontstaat het hele nieuwe woongebied Rijnvaart, dat deel uitmaakt van de gebiedsontwikkeling Waelpark door Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland (ONW). Na Dijkckerwaal en Vlindertuin is dit het derde deelplan dat in ontwikkeling is. Met ruimte voor zo'n 300 woningen met grote diversiteit aan architectuur: rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en appartementen in zowel de koop- als sociale huursector. »

Wonen Wateringen ontwikkelt 44 appartementen

Wonen Wateringen en Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland (ONW) tekenen overeenkomst voor 44 appartementen binnen het deelplan Rijnvaart te ‘s-Gravenzande. »

We komen graag een keer bij onze huurders thuis!

Wonen Wateringen vindt het belangrijk om haar huurders beter te leren kennen. Wat leeft er bij onze huurders? En wat speelt er bij onze huurders? Daarom starten we in het najaar met zogenoemde ‘koffiegesprekken’. »

Moeite met het betalen van de maandelijkse huur?

Neem dan gerust contact met ons op en bespreek dit! Soms kan er door omstandigheden een huurachterstand ontstaan. Dat is vervelend. Om te voorkomen dat de huurachterstand te ver oploopt, adviseren wij om snel contact met ons op te nemen. Praten over huurachterstand is niet leuk, maar tijdig contact opnemen kan veel problemen voorkomen. »

Is úw tuin netjes verzorgd?

Een nette tuin is niet alleen het aangezicht van de woning maar ook van de buurt. Dat is prettig voor uzelf maar ook voor uw buren! Wilt u weten wat we precies verstaan onder het goed bijhouden van uw tuin? Download het informatieblad 'De tuin: het visitekaartje van de woning en de wijk'. »

Bewonersmagazine Kwartier zomer 2018 online

Het nieuwe Kwartier staat online. Met in dit nummer het jaar 2017 in beeld en het laatste nieuws over onze projecten. In deze editie van Kwartier gaan we ook op stap met onze opzichter reparatie- en mutatieonderhoud Ben Starrenburg. »

Wonen Wateringen sluit overeenkomst voor mutatieonderhoud met Verschoor en Bouwactief

Bouwactief ’s-Gravenzande B.V. en Verschoor Bouwservice B.V. verzorgen het mutatieonderhoud van de woningen van Wonen Wateringen. Alle partijen hebben de afspraak officieel bekrachtigd met de ondertekening van een overeenkomst op 14 augustus 2018.
»

Jaarverslag 2017

Afgelopen jaar was wederom een jaar vol veranderingen. Meest in het oog springend was een niet verwachte bestuurswisseling, waarna Marja Duiverman in augustus de bestuurlijke taken overnam. Terugkijkend constateren wij dat Wonen Wateringen het in 2016 gestarte proces van verandering goed heeft opgepakt. We zetten in op maximale aantallen sociale huurwoningen en tevreden huurders. In 2017 hebben we hierin belangrijke stappen gezet. »

Ondernemingsplan

'Sterk in dorps wonen' is de titel van ons nieuwe ondernemingsplan. We reikten het op 12 juni jl. als eerste uit aan de huurders die betrokken waren bij het maken van het plan. De komende jaren maken wij ons hard voor voldoende betaalbare woningen, tevreden bewoners en dorps wonen in heel Westland. Hoe we dat willen doen, is samengevat in onze kernwaarden: Menselijke maat, Ondernemend, Nuchter en Sociaal (MONS). »

Waarschuwing


Wij hebben vernomen dat er de afgelopen dagen individuen in Wateringen rondliepen die zich voordeden als zijnde werknemers, of bedrijven die wij ingehuurd hebben, die in opdracht van Wonen Wateringen bij u in huis inspecties kwamen uitvoeren. Middels dit bericht willen wij u laten weten dat wij niet onaangekondigd, zonder brief vooraf, bij u langskomen.
»

Nieuw ondernemingsplan Wonen Wateringen

Wonen Wateringen heeft haar nieuwe ondernemingsplan met als titel ‘Sterk in dorps Wonen’ als eerste uitgereikt aan de groep huurders die betrokken is geweest bij het maken van het plan. In het ondernemingsplan staat waar Wonen Wateringen de komende jaren voor wil staan. Als de drie belangrijkste speerpunten is gekozen voor: voldoende betaalbare woningen, tevreden bewoners en dorps wonen in geheel Westland.

»

Woningopnames door Spring op Groen

Wij hebben aan het vastgoed-adviesbureau ‘Spring op Groen’ de opdracht gegeven de woninggegevens van het totale woningbezit te controleren. Voor een groot deel van de woningen moeten bovendien energielabels worden opgesteld. Per wooncomplex worden verschillende woningen bezocht door de ingeschakelde EPA-adviseurs (Energie-Prestatie-Adviseurs). »

Pagina nummers