Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Bezoek modelwoning bewoners Plan Zuid te Wateringen

Binnenkort starten wij met het groot onderhoud aan 129 woningen in Wateringen. Op 17 en 18 februari waren de bewoners uitgenodigd om de modelwoning te bezichtigen. Leuk om alle enthousiaste reacties te horen van de bewoners. »

44 nieuwe sociale-huurappartementen in ’s-Gravenzande

Wonen Wateringen levert 44 sociale-huurappartementen op in de nieuwe wijk Rijnvaart in ’s-Gravenzande. Met het nieuwbouwproject breidt Wonen Wateringen voor het eerst haar woningaanbod uit buiten Wateringen en Kwintsheul, waar de corporatie al 105 jaar actief is. Ze reageert daarmee op de grote behoefte aan sociale huurwoningen in heel Westland. »

Bewonersmagazine Kwartier winter 2019 online

Ons bewonersmagazine Kwartier staat online! In deze wintereditie gaan we op pad met woonconsulent Shirley de Korte en nemen we een kijkje in de tuin van Linda Grande. Ook leest u de laatste stand van zaken van onze projecten en kunt u het interview lezen met mevrouw Boeters »

Laatste woningen Oranjewijk opgeleverd

Aan de WillemIIIstraat in Wateringen heeft aannemer H&B Bouw op 5 december zeven nul-op-de-meterwoningen opgeleverd. Een dag later namen de nieuwe huurders hun sleutels in ontvangst van projectleider Rob Sloof en woonconsulent Shirley de Korte. »

Waarom ventileren?

Nu het wat frisser wordt, gaat de verwarming in huis weer aan en worden ramen vaak gesloten. Maar goed ventileren is enorm belangrijk voor uw gezondheid. Lees in dit bericht waarom verwarmen en ventileren niet zonder elkaar kunnen. »

Meld u aan voor de Tuintopper!

De best verzorgde tuin belonen we in september met een oorkonde en een presentje. De winnaar komt ook in ons decembernummer van ons bewonersmagazine Kwartier te staan, met een mooie fotoshoot van de tuin. U kunt zelf meedingen naar de prijs of iemand anders aanmelden »

Bewonersmagazine Kwartier zomer 2019 online

Ons bewonersmagazine Kwartier staat online! In deze zomereditie maken we kennis met onze nieuwe bestuurder Ferry van der Pal, maar nemen we ook een kijkje in de tuin van Kees Koper. En doen we een oproep voor de Tuintopper-actie: heeft u de best verzorgde tuin?

Wij wensen u veel leesplezier en een fijne zomer!
»

Nieuwe openingstijden Wonen Wateringen Winkel

Per 1 augustus 2019 veranderen de openingstijden van de Wonen Wateringen Winkel. Voor een bezoek zonder afspraak kunt u voortaan elke werkdag op onze locatie aan de Dorpskade 25 in Wateringen binnenlopen vanaf 9.00 tot 12.00 uur. »

Nieuwe regels Woonruimteverdeling per 1 juli

Per 1 juli 2019 veranderen er een aantal belangrijke regels. Deze veranderingen hebben mogelijk gevolgen voor uw status en uw inschrijfduur bij Woonnet Haaglanden. Hieronder leest u welke regels veranderen en hoe de veranderingen van invloed kunnen zijn voor u.
Houd er rekening mee dat de veranderingen niet direct zichtbaar zijn. De aanpassingen worden pas begin volgend jaar zichtbaar op de website www.woonnet-haaglanden.nl. De nieuwe regels gelden wel per 1 juli 2019.
»

Bouw eerste NOM-woningen Wonen Wateringen van start

Er is gestart met de bouw van zeven energiezuinige huurwoningen aan de WillemIIIstraat in Wateringen. De eerste palen van dit project zijn dinsdag 18 juni de grond ingegaan en daarmee is een start gemaakt met de laatste nieuwbouwfase in de vernieuwde Oranjewijk. »

Ons onderhoudsbeleid voor de AGPO ketels aangepast

In een uitzending van het tv-programma Kassa is aandacht besteed aan de cv-ketels van het merk Agpo (type Ferrolli). In een aantal woningen van Wonen Wateringen hangen deze ketels die in deze uitzending genoemd zijn. Deze huurders hebben van ons in maart een persoonlijke brief ontvangen met nadere informatie hierover. Wij hebben ons er in de afgelopen weken verder in verdiept en besloten om ons onderhoudsbeleid ten aanzien van deze cv-ketels aan te passen. »

Nieuwe bestuurder voor Wonen Wateringen

De Raad van Commissarissen van Stichting Wonen Wateringen heeft per 1 mei 2019 Ferry van der Pal benoemd tot bestuurder van Wonen Wateringen. Hij neemt het stokje over van Marja Duiverman die sinds augustus 2017 interim-bestuurder is.

»

Pagina nummers