Ga direct naar de inhoud.

De woningen die Wonen Wateringen aanbied worden via Woonnet Haaglanden aangeboden. Onderstaand de beschikbare woningen: 

De Frankenthaler 47, Wateringen

Eengezinswoning
104m², 3 kamers
Netto maandhuur: € 1 339,19
Bekijk »

Dorpskade 80, Wateringen

Benedenwoning
36m², 1 kamer
Netto maandhuur: € 454,47
Bekijk »

't Hoogje 20, Kwintsheul

Flat met lift
49m², 1 kamer
Netto maandhuur: € 650,43
Bekijk »

Roelsplantsoen 31, Wateringen

Benedenwoning
37m², 1 kamer
Netto maandhuur: € 650,43
Bekijk »

Franckstraat 89, Naaldwijk

Flat met lift
65m², 3 kamers
Netto maandhuur: € 697,07
Bekijk »

Op het moment dat er op deze pagina geen woningen staan, dan hebben wij op dit moment geen woningaanbod. Ons woningaanbod kan dagelijks wisselen. Bent u op zoek naar een huurwoning in Westland? Houdt dan goed deze webpagina of de website van Woonnet Haagland in de gaten.

Garage te huur in Naaldwijk

Een ruimte nodig vanwege een te vol huis? Opslagruimte nodig om speciale spullen op te slaan? Een te grote verzameling die u thuis niet meer kwijt kan? Wonen Wateringen verhuurt ook garages.

Op dit moment staat er een garage te huur aan de Franckstraat in Naaldwijk.

Heeft u interesse in het huren van deze garage, vul dan het formulier in voor 5 juli om 12.00 uur. Het formulier is onderaan deze pagina te downloaden. U kunt het formulier mailen naar info@wonenwateringen.nl.

Urgentie: heeft u met spoed woonruimte nodig?

Soms zijn er persoonlijke omstandigheden waardoor u op zeer korte termijn een andere woning nodig heeft. Dit noemen we urgentie. Bij bepaalde sociale- of medische redenen is het mogelijk om urgentie aan te vragen. U verkrijgt urgentie met een voorrangsverklaring. Een voorrangsverklaring wordt ook wel ‘urgentieverklaring’ genoemd.

De meest gestelde vragen, met haar antwoorden, over de voorrangsverklaring zijn te downloaden onderaan deze pagina. Heeft u na het lezen hiervan nog vragen? Dan kunt u ons een e-mail sturen via info@wonenwateringen.nl. Of bel ons op 0174 293 650. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 uur en  12.00 en 13.00- 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met een van onze woonconsulenten.

Downloads met meer informatie