Ga direct naar de inhoud.

De woningen die Wonen Wateringen aanbied worden via Woonnet Haaglanden aangeboden. Onderstaand de beschikbare woningen: 

- er zijn op dit moment geen woningen beschikbaar -

Op het moment dat er op deze pagina geen woningen staan, dan hebben wij op dit moment geen woningaanbod. Ons woningaanbod kan dagelijks wisselen. Bent u op zoek naar een huurwoning in Westland? Houdt dan goed deze webpagina of de website van Woonnet Haagland in de gaten.

Garage te huur in Naaldwijk

Een ruimte nodig vanwege een te vol huis? Opslagruimte nodig om speciale spullen op te slaan? Een te grote verzameling die u thuis niet meer kwijt kan? Wonen Wateringen verhuurt ook garages. Momenteel is er een garage te huur aan de Franckstraat in Naaldwijk.  

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in, te dowloaden onderaan deze pagina.

Urgentie: heeft u met spoed woonruimte nodig?

Soms zijn er persoonlijke omstandigheden waardoor u op zeer korte termijn een andere woning nodig heeft. Dit noemen we urgentie. Bij bepaalde sociale- of medische redenen is het mogelijk om urgentie aan te vragen. U verkrijgt urgentie met een voorrangsverklaring. Een voorrangsverklaring wordt ook wel ‘urgentieverklaring’ genoemd.

De meest gestelde vragen, met haar antwoorden, over de voorrangsverklaring zijn te downloaden onderaan deze pagina. Heeft u na het lezen hiervan nog vragen? Dan kunt u ons een e-mail sturen via info@wonenwateringen.nl. Of bel ons op 0174 293 650. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 uur en  12.00 en 13.00- 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met een van onze woonconsulenten.

Downloads met meer informatie