Ga direct naar de inhoud.

Servicekosten

Naast netto huur betaalt u maandelijks servicekosten. U betaalt servicekosten voor diensten die door Wonen Wateringen worden geleverd omdat bewoners deze niet, of lastig, zelf kunnen verzorgen. Deze diensten zorgen ervoor dat u prettig kunt wonen.

Verrekenbare en niet-verrekenbare servicekosten

Voor sommige diensten betaalt u een maandelijks voorschot. Deze rekenen wij 1 keer per jaar met u af op basis van de werkelijk gemaakte kosten (verrekenbare servicekosten). Voor andere diensten betaalt u een vaste kleine vergoeding; deze servicekosten worden niet met u afgerekend (niet-verrekenbare servicekosten).  Hiervoor hebben wij een onder andere een Glasfonds en Lampenfonds opgericht, waaruit de kosten voor glasschade en het vervangen van lampen in de algemene ruimten wordt betaald. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de pagina Glas- en Lampenfonds.

Meer weten?

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Daarom hebben we een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden voor u gemaakt. Deze lijst kunt u downloaden onderaan deze pagina. Daarnaast vindt u in de ‘Handleiding Servicekosten’ aanvullende informatie over servicekosten. Verder kunt u informatie vinden in het ‘Beleidsboek Nutsvoorzieningen en Servicekosten’ van de Huurcommissie.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met Wonen Wateringen

Downloads met meer informatie