Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Wijziging betaallink voor huurbetalingen

Rond maart-april stappen wij over op een nieuw betaalplatform. U ontvangt de elektronische betaallink dan voortaan vanuit Mail to Pay. Vanaf dat moment vervalt ook de traditionele acceptgiro voorgoed. U kunt nog wel een factuur op papier ontvangen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via 0174 293 650 of mail naar info@wonenwateringen.nl »

Scholieren van ISW Westland Praktijkcollege hebben op initiatief van Vitis Welzijn en Wonen Wateringen tuintjes opgeknapt.

Wij merken dat sommige huurders wel hun tuin op willen knappen, maar soms zelf niet weten hoe ze dit moeten aanpakken en hier hulp bij nodig hebben. Daarom ondersteunt Wonen Wateringen dit soort initiatieven.

Ook het Hele Westland heeft aandacht besteed aan dit initiatief! »

Biljartvereniging The Old Counters

Voorzitter Piet van den Berg en penningmeester Frank Breedveld van biljartvereniging The Old Counters hebben persoonlijk de sleutels van de Dorpskade overhandigd aan Ferry van der Pal.
Eind vorig jaar heeft de biljartvereniging het huurcontract beëindigd van de Dorpskade, nadat er jarenlang veel biljartpartijen gespeeld zijn.
Leuk om de verhalen over de geschiedenis, alle anekdotes en de mooie complimenten richting ons als verhuurder te horen.
Wij wensen The Old Counters veel biljartplezier in hun nieuwe onderkomen aan de Kerklaan in Wateringen.
»

Goede ventilatie. Vieze lucht eruit, frisse lucht erin

Uw huis ventileren is gezond én kan u helpen om geld te besparen. Door goede ventilatie gaat vieze lucht eruit en komt frisse lucht erin. Bovendien warmt de schone lucht sneller op. Dat scheelt dus energiekosten. »

Nu nóg zuiniger. Bespaar extra op energie en water

We ontkomen er geen van allen aan: ons energie- en waterverbruik in huis moet (nog verder) omlaag. Alleen zó kunnen we allemaal de rekeningen blijven betalen. En even belangrijk: zo doen we mee om het milieu en klimaat te sparen.

»

Bewonersmagazine Kwartier winter 2022 online

Twee keer per jaar krijgen al onze bewoners het magazine Kwartier in de bus. Hierin leest u hoe we werken aan goed en betaalbaar wonen in Westland, sámen met u. We stellen onze medewerkers aan u voor, we laten onze bewoners aan het woord en we houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw woonomgeving.

Heeft u een idee voor het bewonersmagazine Kwartier? Mail ons dan op info@wonenwateringen.nl o.v.v. 'Idee voor Kwartier'. »

Gespreksruimte Honselersdijk

Wist u dat de huurders in Honselersdijk dicht bij huis kunnen afspreken voor overleg met de wijkbeheerder? Er is een kleine gespreksruimte ingericht in ons wooncomplex aan de Patrijslaan in Honselersdijk. »

Wijzigingbetaallinkvoor huurbetaling

Rond maart-april 2023 stapt Wonen Wateringen over op een nieuw betaalplatform. U ontvangt de elektronische betaallink dan voortaan vanuit Mail to Pay. Vanaf dat moment vervalt ook de traditionele acceptgiro voorgoed. U kunt nog wel een factuur op papier ontvangen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via 0174 293 650. »

Blokverwarming en energieprijzen, hoe zit dat nu precies?

De energieprijzen zijn erg hoog. De overheid probeert huishoudens en andere kleinverbruikers daarom te helpen. Op 1 januari 2023 voert de overheid een prijsplafond in. Zo garandeert de overheid een maximum prijs van energie voor het gemiddelde verbruik van een huishouden. Om huishoudens deze winter al te helpen, krijgen alle kleinverbruikers daarnaast in november en december een vaste korting van 190 euro op de energierekening.

Als u een eigen cv-ketel in de woning hebt, dan is deze regeling vrij duidelijk. Want het prijsplafond en de vergoeding geldt voor huishoudens en andere kleinverbruikers die een eigen energiecontract hebben. Maar hoe zit dit bij blokverwarming? We krijgen hier regelmatig vragen over. En dat kunnen we ons goed voorstellen. Hier lees u hier meer over.
»

Wat gaat goed? Wat kan beter? KWH Onderzoek

Wonen Wateringen wil graag dat al haar huurders goed wonen. Daarom zetten onze collega’s zich elke dag in voor een goede dienstverlening. We willen graag leren van uw ervaringen. We horen daarom graag van u wat er volgens u beter kan, en ook wat er al goed gaat. We laten daarvoor onderzoek doen door KWH. »

Afscheid Hélène van der Knaap

Wist u dat onze gewaardeerde collega Hélène van der Knaap na bijna 25 jaar met pensioen is gegaan? Alle jaren was zij ‘het gezicht’ van Wonen Wateringen voor iedereen die contact met ons zocht. Wij bedanken Hélène enorm voor alles wat ze heeft gedaan voor Wonen Wateringen en onze huurders. We wensen haar een mooie nieuwe tijd om van te genieten. »

Gemeente Westland start plan voor verlaging druk ouderenzorg

De druk op de ouderenzorg moet verlaagd worden. Wethouder Barend Rombout zette vandaag hierin een belangrijke eerste stap door zijn handtekening te plaatsen onder een convenant samen met woon- en zorgorganisaties. Deze samenwerking moet ervoor zorgen dat er nieuwe woonoplossingen komen voor ouderen. Hiermee wordt actief gewerkt aan de wens van Westlanders om zo lang mogelijk fijn en gezond thuis te kunnen wonen.
»

Pagina nummers