Ga direct naar de inhoud.

Uitzending kassa omtrent cv-ketels

In een uitzending van het tv-programma Kassa op 16 maart jl. is aandacht besteed aan de cv-ketels van het merk Agpo Ferroli. In een aantal woningen van Wonen Wateringen zijn ketels van Agpo Ferroli (en de in de uitzending genoemde typen) aanwezig. Deze huurders ontvangen een brief met nadere informatie.

Wat is er nu precies aan de hand?
Bij zwaar vervuilde wisselaars kan brandgevaar in de ketel optreden. Bij aluminium wisselaars treedt corrosie op in combinatie met lage rookgas temperaturen (condenserende ketels). Daarom moet de wisselaar elke twee jaar gecontroleerd en grondig schoongemaakt worden.

Onze ketels worden gecontroleerd op een veilige werking
Alle cv-ketels in de woningen van Wonen Wateringen krijgen deze regelmatige onderhouds-beurt. Deze beurten worden uitgevoerd door Energiewacht waarmee Wonen Wateringen een service-overeenkomst heeft. Onze ketels worden dus gecontroleerd op een veilige werking. Als een cv-ketel niet veilig is of niet voldoet aan de gestelde eisen wordt deze vervangen. Het is voor alle merk en type cv-ketels belangrijk dat huurders gehoor geven aan het verzoek van Energiewacht om langs te komen voor periodiek onderhoud.

Heeft u vragen?
Met vragen over uw cv-ketel kunt u contact opnemen met Energiewacht, telefoonnummer 088-555 3000.
Met overige vragen kunt u terecht bij Wonen Wateringen, telefoonnummer 0174 293 650 of e-mail: info@wonenwateringen.nl

« terug