Ga direct naar de inhoud.

Het gemak van een Serviceabonnement

Het Serviceabonnement huurdersonderhoud

Een kraan die druppelt. Het schoonmaken van de dakgoten. Het ontstoppen van de riolering. Klein dagelijks onderhoud aan de woning. Het zijn allemaal werkzaamheden waar de huurder zelf verantwoordelijk voor is. Maar niet iedereen wil een ladder op om de dakgoot schoon te maken. En niet iedereen is even handig om kleine reparaties zelf uit te voeren.

Het Serviceabonnement zorgt voor gemak en zekerheid

Omdat niet iedereen het huurdersonderhoud zelf uit wil of kan voeren hebben wij het 'Serviceabonnement huurdersonderhoud' ingevoerd. Als u dit abonnement afsluit regelt Wonen Waterinen voortaan het merendeel van het huurdersonderhoud. Met het abonnement heeft u hier dus zelf geen omkijken meer naar. In de brochure 'Onderhoud van A-Z' is opgenomen welk onderhoud voor rekening van Wonen Wateringen is, voor welk onderhoud u zelf moet zorgen en welk onderhoud binnen dit Serviceabonnement valt.

Meer informatie

De voordelen van het Serviceabonnement alsmede de verdere informatie is na te lezen in het informatieblad Het gemak van een Serviceabonnement. Het inschrijfformulier Serviceabonnement huurdersonderhoud is op te halen in de Wonen Wateringen Winkel of te downloaden op deze pagina. 

Downloads met meer informatie