Ga direct naar de inhoud.

Woningbezit Westland

Huren in Westland?

Wonen Wateringen heeft huurwoningen in vijf Westlandse kernen: Wateringen, Kwintsheul, 's-Gravenzande, Honselersdijk en Naaldwijk.

Kernen Wateringen en Kwintsheul

Wateringen en Kwintsheul zijn twee plaatsen die tegen elkaar aan liggen, beide met een eigen karakter. Kwintsheul is nog echt een gemoedelijk Westlands dorp, waar het rustig wonen is. Alle basis-voorzieningen zijn er te vinden. Wateringen is vooral de laatste jaren veel groter geworden, door het realiseren van omvangrijke nieuwbouwlocaties. Daardoor heeft Wateringen in vergelijking met het buurdorp een breder scala aan voorzieningen. Het is maar net waar u voor kiest.

Kern 's-Gravenzande

Wonen Wateringen heeft woningen in de nieuwe wijk Rijnvaart in 's-Gravenzande. Rijnvaart ligt ten oosten van de kern ’s-Gravenzande en wordt globaal begrensd door de Rijnvaartweg en de watergangen Poelwatering en de Nieuwe Vaart. Het is een nieuwe dorpse woonwijk met aandacht voor de natuur, tussen groen en water met speelplekken voor alle leeftijden en met voldoende parkeervoorzieningen. Op fietsafstand van ’s Gravenzande én van de zee!

Kernen Naaldwijk en Honselersdijk

Naaldwijk ligt in het hart van Westland. In het naastgelegen dorp Honselersdijk zetelt de grootste bloemenveiling ter wereld Flora Holland. De woningen in Naaldwijk en Honselersdijk heeft Wonen Wateringen per 31 december 2020 overgenomen van Vestia.

Verschil op wijkniveau

Naast de verschillen per dorp zijn er ook nog verschillen op wijkniveau. Zo is er voor elke doelgroep wel een geschikte woning te vinden bij Wonen Wateringen.

Meer weten?

Neem contact op met Wonen Wateringen.