Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Twee partners-in-onderhoud geselecteerd

Wonen Wateringen wil in de periode 2016-2022 circa vijftien miljoen euro extra investeren in de kwaliteit van een deel van haar woningbezit (circa 530 woningen). Hiervoor hebben we niet traditioneel aan- en uitbesteed, maar zijn we een zoektocht gestart naar een optimale samenwerking met uitvoerende partijen – ketenpartners - om gezamenlijk, op structurele basis, een beter resultaat neer te zetten. »

Nieuwbouwproject op locatie ‘de Zonnehof’

Wonen Wateringen en Philadelphia Zorg gaan samenwerken in het ontwikkelen en realiseren van een nieuwbouwproject voor de huisvesting van 24 mensen met een verstandelijke beperking. »

Wonen Wateringen tijdens stakeholdersbijeenkomst:

Wonen Wateringen gaat haar ambities voor de komende jaren bijstellen. Dat is de boodschap die de Wateringse corporatie stakeholders meegaf tijdens de jaarlijkse bijeenkomst. Met name de verhuurdersheffing en de nieuwe Woningwet beperken de (financiële) handelingsvrijheid van corporaties steeds meer. De eerste resultaten van het nieuwe beleid werden door directeur André van den Berg zelf toegelicht. »

Wonen Wateringen draagt reparatie- en klachtenonderhoud over aan Vehoec Aannemers

Met ingang van 1 januari 2016 voert Wonen Wateringen het reparatie- en klachtenonderhoud niet langer zelf uit. De corporatie is een samenwerking aangegaan met Vehoec Aannemers, het aannemersbedrijf dat op bedrijventerrein Zwethove in eigen dorp is gevestigd. De eigen servicedienst wordt opgeheven. De stap is noodzakelijk geworden door de heffingen die de overheid Wonen Wateringen oplegt, zegt directeur André van den Berg. »

Bewonersmagazine Kwartier winter 2015 online

De wintereditie van Kwartier staat online. Met in dit nummer onder andere onze vaste rubriek 'voel je thuis'. Maar ook in deze editie komen diverse actualiteiten aan bod, zoals de nieuwe Woningwet, portefeuilleplan, conditiemeting van onze woningen en passend toewijzen. »

Drie keer feest in Oranjewijk te Wateringen

Op maandag 14 december 2015 vierden de kopers in de Oranjewijk, Wethouder El Mokaddem namens de gemeente Westland, Wonen Wateringen en Weboma drie belangrijke momenten op één dag. In de Willem III straat werd de eerste paal geslagen, in de Julianastraat werd het bereiken van het hoogste punt gevierd en tot slot werd stil gestaan bij de sloop ten behoeve van de laatste fase. Deze sloop werd bemoeilijkt door de aanwezigheid van vleermuizen in de bestaande bebouwing. »

Wonen Wateringen zoekt een afspraakje met partners-in-onderhoud

Wonen Wateringen renoveert in de periode 2016-2022 in totaal 530 woningen in Wateringen en Kwintsheul. Voor deze renovatie en het planmatig onderhoud van deze woningen zoekt Wonen Wateringen partners. Onder het motto 'Wonen Wateringen is op zoek naar een eerste afspraakje' organiseert Wonen Wateringen op dinsdag 10 november vanaf 16.00 uur in WestlandTheater de Naald te Naaldwijk een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerde partijen. »

Waarschuwing Woonnet Haaglanden

Op dit moment circuleren er e-mails waarin wordt gevraagd om de betaling van de jaarlijkse verlenging te verrichten. U wordt gevraagd om op een link "Klik hier" in de mail te klikken waarmee u vervolgens wordt geleid naar een betaal website. DOE DIT NOOIT!
Als u zo'n mail krijgt dien dan een klacht in bij bijvoorbeeld www.spamklacht.nl. »

Vleermuizen houden sloop van huizen tegen!

Wonen Wateringen heeft het bericht ontvangen dat een ontheffing van de Flora- en Faunawet niet wordt verleend wat betekent dat de laatste twee blokken te slopen woningen in de Oranjewijk in Wateringen niet gesloopt mogen worden; in ieder geval niet in de komende drie jaar. Het ministerie van Economische Zaken, die een ontheffing moet verlenen vindt de huisvesting van vleermuizen belangrijker dan de nieuwbouw van woningen. »

Regionale Prestatieafspraken 2015 t/m 2018

Haaglanden tekent voor een ongedeelde woningmarktregio.
»

Bewonersblad Kwartier - lente-zomer 2015 online

De voorjaarseditie van Kwartier staat online. Met in dit nummer onder andere onze vaste rubrieken 'voel je thuis' en 'op stap met'. Maar ook de afsluiting van ons jubileumjaar en informatie over de nieuwe Woningwet komen in deze editie aan bod.

»

Lied over 'De Heul'

Naast de reguliere post krijgen wij bij Wonen Wateringen ook af en toe een cadeautje in de brievenbus! De heer Peter Tetteroo schreef een persoonlijke liedtekst op de melodie van 'Het Dorp' van Wim Sonneveld, met herinneringen uit zijn jeugd. »

Pagina nummers