Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Waarom ventileren?

Nu het wat frisser wordt, gaat de verwarming in huis weer aan en worden ramen vaak gesloten. Maar goed ventileren is enorm belangrijk voor uw gezondheid. Lees in dit bericht waarom verwarmen en ventileren niet zonder elkaar kunnen. »

Meld u aan voor de Tuintopper!

De best verzorgde tuin belonen we in september met een oorkonde en een presentje. De winnaar komt ook in ons decembernummer van ons bewonersmagazine Kwartier te staan, met een mooie fotoshoot van de tuin. U kunt zelf meedingen naar de prijs of iemand anders aanmelden »

Bewonersmagazine Kwartier zomer 2019 online

Ons bewonersmagazine Kwartier staat online! In deze zomereditie maken we kennis met onze nieuwe bestuurder Ferry van der Pal, maar nemen we ook een kijkje in de tuin van Kees Koper. En doen we een oproep voor de Tuintopper-actie: heeft u de best verzorgde tuin?

Wij wensen u veel leesplezier en een fijne zomer!
»

Nieuwe openingstijden Wonen Wateringen Winkel

Per 1 augustus 2019 veranderen de openingstijden van de Wonen Wateringen Winkel. Voor een bezoek zonder afspraak kunt u voortaan elke werkdag op onze locatie aan de Dorpskade 25 in Wateringen binnenlopen vanaf 9.00 tot 12.00 uur. »

Nieuwe regels Woonruimteverdeling per 1 juli

Per 1 juli 2019 veranderen er een aantal belangrijke regels. Deze veranderingen hebben mogelijk gevolgen voor uw status en uw inschrijfduur bij Woonnet Haaglanden. Hieronder leest u welke regels veranderen en hoe de veranderingen van invloed kunnen zijn voor u.
Houd er rekening mee dat de veranderingen niet direct zichtbaar zijn. De aanpassingen worden pas begin volgend jaar zichtbaar op de website www.woonnet-haaglanden.nl. De nieuwe regels gelden wel per 1 juli 2019.
»

Bouw eerste NOM-woningen Wonen Wateringen van start

Er is gestart met de bouw van zeven energiezuinige huurwoningen aan de WillemIIIstraat in Wateringen. De eerste palen van dit project zijn dinsdag 18 juni de grond ingegaan en daarmee is een start gemaakt met de laatste nieuwbouwfase in de vernieuwde Oranjewijk. »

Ons onderhoudsbeleid voor de AGPO ketels aangepast

In een uitzending van het tv-programma Kassa is aandacht besteed aan de cv-ketels van het merk Agpo (type Ferrolli). In een aantal woningen van Wonen Wateringen hangen deze ketels die in deze uitzending genoemd zijn. Deze huurders hebben van ons in maart een persoonlijke brief ontvangen met nadere informatie hierover. Wij hebben ons er in de afgelopen weken verder in verdiept en besloten om ons onderhoudsbeleid ten aanzien van deze cv-ketels aan te passen. »

Nieuwe bestuurder voor Wonen Wateringen

De Raad van Commissarissen van Stichting Wonen Wateringen heeft per 1 mei 2019 Ferry van der Pal benoemd tot bestuurder van Wonen Wateringen. Hij neemt het stokje over van Marja Duiverman die sinds augustus 2017 interim-bestuurder is.

»

Reactie Wonen Wateringen n.a.v. artikelen Huurbevriezing en huurverlaging

Afgelopen week is er in diverse media aandacht geschonken aan het Sociaal Akkoord dat in december 2018 is gesloten tussen de Woonbond en Aedes. Naar aanleiding van deze berichten hebben wij diverse vragen ontvangen van huurders over huurverlaging of huurbevriezing. Graag geven wij u hierop toelichting. »

Inloopavond omwonenden project Zonneberg te Wateringen

Een aantal jaren geleden zijn wij samen met Stichting Philadelphia gestart met de voorbereidingen voor een wooncomplex voor jongvolwassenen met een beperking aan de Dr. Schaepmanstraat in Wateringen. Wij hebben de omwonenden over ons project, genaamd De Zonneberg, geïnformeerd tijdens een geslaagde inloopavond op 19 maart 2019. »

Uitzending kassa omtrent cv-ketels

In een uitzending van het tv-programma Kassa op 16 maart jl. is aandacht besteed aan de
cv-ketels van het merk Agpo Ferroli. In een aantal woningen van Wonen Wateringen zijn ketels van Agpo Ferroli (en de in de uitzending genoemde typen) aanwezig. Deze huurders ontvangen een brief met nadere informatie.
»

Senioren doorstroombeleid

Wij bieden onze huurders die ouder zijn dan 55 jaar en in een sociale eengezinswoning wonen met minimaal drie slaapkamers de mogelijkheid om met voorrang te verhuizen naar een gelijkvloerse woning met één of twee slaapkamers. Deze huurders zijn begin maart 2019 door ons benaderd en geïnteresseerden hebben zich inmiddels aangemeld. »

Pagina nummers