Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Reactie Wonen Wateringen n.a.v. artikelen Huurbevriezing en huurverlaging

Afgelopen week is er in diverse media aandacht geschonken aan het Sociaal Akkoord dat in december 2018 is gesloten tussen de Woonbond en Aedes. Naar aanleiding van deze berichten hebben wij diverse vragen ontvangen van huurders over huurverlaging of huurbevriezing. Graag geven wij u hierop toelichting. »

Inloopavond omwonenden project Zonneberg te Wateringen

Een aantal jaren geleden zijn wij samen met Stichting Philadelphia gestart met de voorbereidingen voor een wooncomplex voor jongvolwassenen met een beperking aan de Dr. Schaepmanstraat in Wateringen. Wij hebben de omwonenden over ons project, genaamd De Zonneberg, geïnformeerd tijdens een geslaagde inloopavond op 19 maart 2019. »

Uitzending kassa omtrent cv-ketels

In een uitzending van het tv-programma Kassa op 16 maart jl. is aandacht besteed aan de
cv-ketels van het merk Agpo Ferroli. In een aantal woningen van Wonen Wateringen zijn ketels van Agpo Ferroli (en de in de uitzending genoemde typen) aanwezig. Deze huurders ontvangen een brief met nadere informatie.
»

Senioren doorstroombeleid

Wij bieden onze huurders die ouder zijn dan 55 jaar en in een sociale eengezinswoning wonen met minimaal drie slaapkamers de mogelijkheid om met voorrang te verhuizen naar een gelijkvloerse woning met één of twee slaapkamers. Deze huurders zijn begin maart 2019 door ons benaderd en geïnteresseerden hebben zich inmiddels aangemeld. »

René Baron voorzitter Raad van Commissarissen Wonen Wateringen

De heer René Baron is per 1 maart 2019 benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen van Wonen Wateringen. De heer Baron is voormalig stadsdeeldirecteur Escamp bij de gemeente Den Haag, inmiddels programmadirecteur Regiodeal Den Haag Zuidwest en is sinds 3 februari 2016 lid van de Raad van Commissarissen van Wonen Wateringen. Hij volgt mevrouw Jenny Brocke op die vertrekt wegens het verstrijken van de maximale zittingstermijn. »

Westland voor elkaar!

Westlandvoorelkaar, een initiatief van Vitis Welzijn, biedt een gratis platform waar mensen die iets voor een ander willen doen gemakkelijk in contact kunnen komen met mensen of organisaties die wel wat hulp kunnen gebruiken in de gemeente Westland. Elke dag gebruiken vele mensen het platform om met elkaar af te spreken, iets te vragen of iets voor elkaar te doen. »

Op de foto voor Wonen Wateringen?

Wonen Wateringen wil beeldmateriaal laten ontwikkelen om te kunnen gebruiken op onze website of voor andere communicatiemiddelen. Denk bijvoorbeeld aan een feestelijk moment van een sleuteloverdracht of een beeld waarop iemand in de tuin werkt of een strandwandeling maakt. »

Bewonersmagazine Kwartier winter 2018 online!

Ons bewonersmagazine Kwartier staat online! In deze wintereditie maken we kennis met onze huurdersorganisatie: Huurders Wonen Wateringen, maar ook met Karen Scherjon [manager wonen en vastgoedbeheer]. Met in dit nummer ook de laatste weetjes over onze woningen en een verslag van onze huisbezoeken. »

Wonen Wateringen op de koffie!

Alle medewerkers van Wonen Wateringen zijn de afgelopen weken bij huurders 'op de koffie' gegaan. Zij zijn de expert als het gaat om wonen en huren en wij hebben tijdens de koffiebezoekjes veel waardevolle informatie gekregen. Wat speelt er bij u? Wat kan Wonen Wateringen oppakken of beter doen? Wij gaan alle tips, ervaringen en verhalen ook echt gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren. »

Wonen Wateringen werkt aan haar klanttevredenheid

Wonen Wateringen werkt heel hard aan het verbeteren van de klanttevredenheid van haar huurders. Want ook al is de klanttevredenheid op veel onderdelen goed, wij vinden dat het altijd nog beter kan. Dus hebben wij nog eens goed gekeken naar onze werkwijze, zijn onze collega’s getraind, hebben wij bezoeken afgelegd bij onze huurders en meten wij doorlopend de klanttevredenheid. »

Een fijne woning voor iedereen

De doorstroming op de woningmarkt heeft aandacht nodig. Vaak blijven mensen in een grote eengezinswoning wonen terwijl de kinderen al lang zijn uitgevlogen. Dat mag, want iedereen bepaalt zelf op welk moment hij of zij wil verhuizen. We merken echter dat mensen vaak al wel nadenken over een andere woning maar dat er drempels zijn om te verhuizen. "Daar willen wij bij helpen", aldus Karen Scherjon, manager Wonen en vastgoedbeheer bij Wonen Wateringen. »

Wonen Wateringen heeft een huurdersorganisatie!

"Iets doen naast mijn dagelijkse werk en meepraten over onderwerpen die mijzelf en andere huurders raken", zo omschrijft René Zomerschoe zijn drijfveer om "ja" te zeggen op de vraag of hij lid wilde worden van de nieuwe huurdersorganisatie van Wonen Wateringen. Samen met nog zeven andere huurders maakt hij als voorzitter deel uit van het kersverse bestuur. »

Pagina nummers