Ga direct naar de inhoud.

Werken bij Wonen Wateringen

Ook aan de slag bij Wonen Wateringen?

Bij Wonen Wateringen werken in totaal 25 medewerkers. Met zo'n aantal is het begrijpelijk dat we niet elke week een vacature hebben. Als er vacante plaatsen zijn in onze organisatie, vindt u die hier op deze plek. Natuurlijk stellen we het wel op prijs als u uw interesse kenbaar maakt via een open sollicitatie. Wellicht dat er in de nabije toekomst een functie vrij komt die past bij uw interesse en ervaring. Blijf daarom deze site in de gaten houden als u graag Wonen Wateringen zou willen versterken.

Vacature senior medewerker grootboek

Ben jij een senior medewerker grootboek met liefde voor cijfers, financien en overzicht, en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan komen wij graag met jou in contact!

De volledige vacaturetekst is onderaand deze pagina te downloaden. 

Vacature opzichter reparatie- en mutatieonderhoud 

Krijg jij energie van het adviseren van onze huurders bij het opleveren van hun woning? Lever je graag maximale inspanning voor tevreden huurders, maar houd je tegelijk ook de uitvoering en de prijs van mutatieonderhoud zo scherp mogelijk? Dan ben jij de opzichter die wij zoeken!

De volledige vacaturetekst is onderaand deze pagina te downloaden. 

Vacature medewerker klantenservice

Ben jij een enthousiaste aanpakker die graag het aanspreekpunt wil zijn als het gaat om eerstelijns klantcontacten? Lees dan snel onze vacature, onderaan deze pagina, en wie weet ben jij straks onze nieuwe college. 

Downloads met meer informatie