Ga direct naar de inhoud.

Senioren doorstroombeleid

foto Senioren doorstroombeleid

Wij bieden onze huurders die ouder zijn dan 55 jaar en in een sociale eengezinswoning wonen met minimaal drie slaapkamers de mogelijkheid om met voorrang te verhuizen naar een gelijkvloerse woning met één of twee slaapkamers. Deze huurders zijn begin maart 2019 door ons benaderd en geïnteresseerden hebben zich inmiddels aangemeld.

Waarom hebben wij deze groep huurders benaderd?
Wij vernemen regelmatig van senioren huurders dat hun huidige eengezinswoning te groot is geworden en dat ze niet meer op zolder komen of de tuin niet meer kunnen onderhouden. Daarom hebben wij alle bewoners die 55 jaar of ouder zijn en in een grote eengezinswoning wonen gevraagd wat hun woonwensen zijn. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de woning bij ieder zijn situatie past. Als dit niet zo is, willen wij samen met onze huurders bekijken wat er mogelijk is om door te stromen naar een andere woning. Maar wij vinden het ook fijn om te horen waarom iemand juist zo fijn woont.

Wat is doorstromen?
In het informatieblad Senioren doorstroombeleid vertellen wij u meer over ons senioren doorstoombeleid en de voordelen daarvan voor u als huurder van Wonen Wateringen. Als u interesse heeft om te verhuizen is er wellicht meer mogelijk dan u denkt en kunnen wij u hierbij begeleiden.

Heeft u een vraag?
Heeft u een vraag of is er iets niet duidelijk over ons senioren doorstroombeleid? Dan vernemen wij het graag. U kunt onze woonconsulenten bereiken via 0174 293 650, maar mailen kan ook via info@wonenwateringen.nl

Downloads met meer informatie