Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Bereikbaarheid tijdens feestdagen

Tijdens onderstaande feestdagen zijn wij telefonisch alleen voor spoedreparaties bereikbaar:
- Tweede Paasdag maandag 18 april
- Koningsdag woensdag 27 april
- Hemelvaartsdag donderdag 26 mei
- Dag na Hemelvaartsdag vrijdag 27 mei
- Tweede Pinksterdag maandag 6 juni »

Garages te huur

Wilt u een garage huren in Wateringen? Wij hebben drie garages te huur in Wateringen. Heeft u interesse? »

Vacature: Enthousiaste medewerker Bedrijfsbureau Vastgoed

Ben jij een teamplayer met een technische achtergrond? Heb je belangstelling voor onderwerpen als circulariteit en duurzaamheid die effect hebben op (toekomstige) onderhoudsvraagstukken? Houd je ervan vernieuwend maar ook praktisch bezig te zijn en scherpe resultaten te behalen? Dan ben jij misschien degene die wij zoeken ter versterking van ons team Vastgoedbeheer! »

Brief van De Belastingdienst gekregen? Geen zorgen

In verband met de voorbereiding huurverhoging 2022 hebben wij gegevens opgevraagd bij de Belastingdienst. De huurders waar dat voor geldt, hebben een brief ontvangen van de Belastingdienst. Wonen Wateringen krijgt geen bedragen te zien. Alleen een inkomenscategorie. »

Planteam Plan Zuid bedankt!

Het groot onderhoud in Plan Zuid te Wateringen is vorig jaar opgeleverd. Alle 129 woningen zijn voorzien van nieuwe (inbraakwerende) deuren en kozijnen met isolatieglas, gevelisolatie, geïsoleerde daken en een binnenklimaatsysteem. Na de uitgebreide periode van overleg, voorbereiding en uitvoering was 29 maart, nu de RIVM maatregelen het weer toelaten, het moment voor een mooie passende afsluiting met het Planteam. »

Routekaart Hulp bij geldzorgen

1 op de 5 Nederlanders heeft grote of kleinere geldzorgen. Kunt u niet op tijd uw rekeningen betalen? U bent dus niet alleen. Dreigt u in geldproblemen te komen? Blijf er niet mee rondlopen en wacht niet te lang met hulp vragen. Problemen met geld worden groter als u niets doet. In de flyer Routekaart Hulp bij Geldzorgen vindt u de verschillende Westlandse ondersteuning. »

Stijging energieprijzen en stookkosten

De afgelopen tijd is het regelmatig in het nieuws: de prijzen van gas en elektra zijn flink gestegen. Een vervelend bericht, want alle huishoudens krijgen met deze prijsstijging te maken. Veel huurders vragen zich af wat de gevolgen zijn van deze prijsstijgingen en welke maatregelen wij treffen. »

Woningcorporaties in Haaglanden bundelen krachten in ‘Bouwstroom Haaglanden’

De druk op de woningmarkt is enorm. Zeker in de regio Haaglanden is het voor woningzoekenden moeilijker dan ooit om een passend en betaalbaar huis te vinden. In alle verkiezingsprogramma’s in deze tijd staan hoge ambities geformuleerd. Woningcorporaties in de regio Haaglanden vinden het noodzakelijk dat in hoog tempo nieuwe, betaalbare woningen worden bijgebouwd, op de juiste plek en klaar voor de toekomst. Maar deze corporaties laten het niet bij ambities. Zij slaan de handen ineen om gezamenlijk 2.000 conceptwoningen in te kopen. Dat doen zij door samenwerking in de Bouwstroom Haaglanden. Inmiddels is de selectiefase gestart en worden marktpartijen uitgenodigd. »

Bericht van Huurders Wonen Wateringen: Wordt u de nieuwe voorzitter in onze huurdersorganisatie?

Huurders Wonen Wateringen bestaat sinds 2018. Namens alle huurders van Wonen Wateringen praten we mee over beleidszaken binnen Wonen Wateringen en daarbuiten. Onderwerpen kunnen zijn: huuraanpassingen, doorstroombeleid, duurzaamheidsbeleid, prestatieafspraken … en wat verder ter tafel komt. Om ons team van zeven leden te versterken, hebben wij plaats voor een nieuwe voorzitter. »

Bewonersmagazine Kwartier winter 2021 online

Ons bewonersmagazine Kwartier staat online! In deze wintereditie staat het thema Samen centraal. Hoe we ons samen met Vitis Welzijn inspannen voor de leefbaarheid, maar ook samenwerken met de buurtpreventie en andere partijen. »

Ruim 79.000 woningen extra en betere verdeling in regio Haaglanden

Partijen in de regio Haaglanden zijn het eens dat er afspraken moeten komen om het woningtekort samen te bestrijden. Daarom tekenden op 17 december de provincie, 15 corporaties, de Samenwerkende Huurdersorganisaties Haaglanden en acht gemeenten het tussenakkoord ‘Samenwerken aan een solide woningmarkt in Haaglanden 2021-2030, de eerste stap’. Dit is een eerste stap richting voldoende (sociale) woningen en een betere verdeling van sociale woningen in Haaglanden. »

Extra woningen en betere verdeling in regio Haaglanden

Partijen in de regio Haaglanden zijn het eens dat er afspraken moeten komen om het woningtekort samen te bestrijden. Daarom willen de provincie, 15 corporaties en acht colleges het tussenakkoord ‘Samenwerken aan een solide woningmarkt in Haaglanden 2021-2030, de eerste stap’ ondertekenen. Dit is een eerste stap richting voldoende (sociale) woningen en een betere verdeling van sociale woningen in Haaglanden.
»

Pagina nummers