Ga direct naar de inhoud.

René Baron voorzitter Raad van Commissarissen Wonen Wateringen

foto René Baron voorzitter Raad van Commissarissen Wonen Wateringen

De heer René Baron is per 1 maart 2019 benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen van Wonen Wateringen. De heer Baron is voormalig stadsdeeldirecteur Escamp bij de gemeente Den Haag, inmiddels programmadirecteur Regiodeal Den Haag Zuidwest en is sinds 3 februari 2016 lid van de Raad van Commissarissen van Wonen Wateringen. Hij volgt mevrouw Jenny Brocke op die vertrekt wegens het verstrijken van de maximale zittingstermijn.

Wisseling van de wacht
De heer Baron is als lid van de Raad van Commissarissen al goed op de hoogte van de activiteiten van Wonen Wateringen en kent als inwoner van Wateringen het werkgebied goed.  “Ik zie er naar uit nu als voorzitter het team van RvC leden te gaan leiden en ben blij op die manier een bijdrage aan de huisvesting van mensen met een smalle beurs te kunnen leveren” aldus de heer Baron. 

De heer Baron volgt mevrouw Brocke op. Mevrouw Brocke was sinds 1 maart 2011 lid van de Raad van Commissarissen en vanaf 1 januari 2017 was ze voorzitter. “Wij bedanken Jenny Brocke hartelijk voor haar jarenlange inzet voor onze huurders en onze corporatie”, aldus Marja Duiverman, bestuurder a.i. van Wonen Wateringen.

Over Wonen Wateringen
Wonen Wateringen is een kleine, daadkrachtige corporatie in de gemeente Westland; onderdeel van woningmarktregio Haaglanden/Midden-Holland/Rotterdam. Met ongeveer 2200 vhe’s vervult Wonen Wateringen een belangrijke rol in het behoud van vitale kernen in Westland, een gemeente waar dorps wonen centraal staat. Zij is er als lokale corporatie vooral om mensen te helpen als zij niet zelf in hun woonbehoefte kunnen voorzien.

 

« terug