Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Plannen voor groot 'zonneveld' in Westland

Wonen Wateringen is, samen met een aantal Westlandse bedrijven, van plan het eerste zonneveld in de regio aan te leggen. Op een braakliggend stuk grond in Wateringen moeten meer dan 7.500 vierkante meters zonnepanelen komen. Het zonneveld gaat jaarlijks ruim 1.000.000 kWh elektriciteit produceren waarmee ruim 350 huizen van stroom worden voorzien.
»

Sfeerfoto's Wonen Wateringen Winter Wonderland

Begin februari liet de Oranjewijk in Wateringen een ouderwets winters beeld zien. Compleet met een ijsbaan en een koek-en-zopietent. Benieuwd naar de sfeerbeelden van het Wonen Wateringen Winter Wonderland? »

Samenwerken doe je zó

Drie dagen lang hield de winter Wateringen stevig in z'n greep. Op donderdag 5 februari 2015 vond de stakeholdersbijeenkomst plaats in ons eigen 'Winter Wonderland'. »

Wonen Wateringen sluit jubileumjaar af met Winter Wonderland

Op 5, 6 en 7 februari liet de Oranjewijk in Wateringen een ouderwets winters beeld zien. Compleet met een heuse ijsbaan, een koek-en-zopietent en een arrenslee, al moest die het met wielen doen bij gebrek aan echte sneeuw. Met 'Winter Wonderland' sloot Wateringen Wonen het 100-jarig jubileum op een originele manier af. Zelfs Koning Winter werkte nog mee: met temperaturen rond het vriespunt waren vooral donderdag en vrijdag echt winterse dagen. Met ruim 500 bezoekers kan de jubilerende woningcorporatie terugkijken op een geslaagd evenement. »

Bewonersblad Kwartier - winter 2014 online

De wintereditie van Kwartier staat online. Met in dit nummer onder andere onze vaste rubrieken 'voel je thuis' en 'op stap met'. Maar ook het USP Buurtonderzoek alsmede de initiatieven die Wonen Wateringen ondersteunt komen in deze editie aan bod. »

Onze 'semibungalows' in Oranjewijk brengen beweging in de lokale huurwoningmarkt

Wonen Wateringen heeft alle 26 semibungalows verhuurd aan de Julianastraat in Wateringen. De huurders nemen in januari 2015 de sleutels in ontvangst van hun nieuwbouwwoning. Van de 26 huurders laten er 19 een huurwoning achter in Wateringen »

U wilt liever kopen dan huren? Ook dan bent u bij Wonen Wateringen aan het goede adres.

Wonen Wateringen is niet alleen bekend als verhuurder van woningen. Wij laten zelf koopwoningen realiseren en ook brengen wij huurwoningen na verloop van tijd op de markt. Kom voor meer informatie gerust even langs in de Wonen Wateringen Winkel aan de Dorpskade. Of neem een kijkje in ons actuele aanbod van koopwoningen. »

Feest voor buurtbewoners in Oranjewijk te Wateringen

Wat is er de afgelopen jaren veel gebeurd in Oranjewijk te Wateringen: renovatie, sloop en nieuwbouw. Reeds opgeleverd of nog op te leveren. Om de bewoners van de Oranjewijk te bedanken voor hun medewerking en hun begrip voor de overlast tijdens de sloop- en bouwwerkzaamheden heeft Wonen Wateringen ze in het zonnetje gezet met het Buurtfeest Oranjewijk op woensdag 3 september. »

Feestelijke afsluitingsbijeenkomst tweede project JeEigenHuisBouwJeZelf

Op woensdag 3 september heeft de heer Mohamed el Mokaddem, wethouder gemeente Westland, de bouw van het tweede project JeEigenHuisBouwJeZelf van Wonen Wateringen en Weboma feestelijk afgerond. Deze handeling markeerde officieel de start van de oplevering van de 12 koopwoningen aan de Wilhelminastraat en de 10 huurwoningen aan de Beatrixstraat in Oranjewijk te Wateringen. »

Bewonersmagazine Kwartier online

De nieuwe editie van ons bewonersmagazine Kwartier staat online, met hierin onder andere: de viering van ons 100 jarig bestaan, onze nieuwe huisstijl, de jaarresultaten van 2013 en de vaste rubrieken 'op stap met' en 'voel je thuis'.

»

Woningen worden korter geadverteerd

Vanaf 23 juli staan woningen die worden aangeboden in het aanbodmodel minimaal 3 dagen op de website van Wonen Wateringen en van Woonet Haaglanden.

De woningadvertenties waar u het snelst op moet reageren staan op de website bovenaan in het woningaanbod. U kunt elke dag tot 20.00 uur uw keuze maken, daarna komen er weer nieuwe advertenties op Woonnet-Haaglanden. »

Een garage huren bij u in de buurt?

Een ruimte nodig vanwege een te vol huis?
Opslagruimte nodig om speciale spullen op te slaan?
Een te grote verzameling die u thuis niet meer kwijt kan?
Of wilt u uw klassieke wagen of auto stallen?
Huur dan een garage in Wateringen. »

Pagina nummers