Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Bewonersmagazine Kwartier winter 2015 online

De wintereditie van Kwartier staat online. Met in dit nummer onder andere onze vaste rubriek 'voel je thuis'. Maar ook in deze editie komen diverse actualiteiten aan bod, zoals de nieuwe Woningwet, portefeuilleplan, conditiemeting van onze woningen en passend toewijzen. »

Drie keer feest in Oranjewijk te Wateringen

Op maandag 14 december 2015 vierden de kopers in de Oranjewijk, Wethouder El Mokaddem namens de gemeente Westland, Wonen Wateringen en Weboma drie belangrijke momenten op één dag. In de Willem III straat werd de eerste paal geslagen, in de Julianastraat werd het bereiken van het hoogste punt gevierd en tot slot werd stil gestaan bij de sloop ten behoeve van de laatste fase. Deze sloop werd bemoeilijkt door de aanwezigheid van vleermuizen in de bestaande bebouwing. »

Wonen Wateringen zoekt een afspraakje met partners-in-onderhoud

Wonen Wateringen renoveert in de periode 2016-2022 in totaal 530 woningen in Wateringen en Kwintsheul. Voor deze renovatie en het planmatig onderhoud van deze woningen zoekt Wonen Wateringen partners. Onder het motto 'Wonen Wateringen is op zoek naar een eerste afspraakje' organiseert Wonen Wateringen op dinsdag 10 november vanaf 16.00 uur in WestlandTheater de Naald te Naaldwijk een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerde partijen. »

Waarschuwing Woonnet Haaglanden

Op dit moment circuleren er e-mails waarin wordt gevraagd om de betaling van de jaarlijkse verlenging te verrichten. U wordt gevraagd om op een link "Klik hier" in de mail te klikken waarmee u vervolgens wordt geleid naar een betaal website. DOE DIT NOOIT!
Als u zo'n mail krijgt dien dan een klacht in bij bijvoorbeeld www.spamklacht.nl. »

Vleermuizen houden sloop van huizen tegen!

Wonen Wateringen heeft het bericht ontvangen dat een ontheffing van de Flora- en Faunawet niet wordt verleend wat betekent dat de laatste twee blokken te slopen woningen in de Oranjewijk in Wateringen niet gesloopt mogen worden; in ieder geval niet in de komende drie jaar. Het ministerie van Economische Zaken, die een ontheffing moet verlenen vindt de huisvesting van vleermuizen belangrijker dan de nieuwbouw van woningen. »

Regionale Prestatieafspraken 2015 t/m 2018

Haaglanden tekent voor een ongedeelde woningmarktregio.
»

Bewonersblad Kwartier - lente-zomer 2015 online

De voorjaarseditie van Kwartier staat online. Met in dit nummer onder andere onze vaste rubrieken 'voel je thuis' en 'op stap met'. Maar ook de afsluiting van ons jubileumjaar en informatie over de nieuwe Woningwet komen in deze editie aan bod.

»

Lied over 'De Heul'

Naast de reguliere post krijgen wij bij Wonen Wateringen ook af en toe een cadeautje in de brievenbus! De heer Peter Tetteroo schreef een persoonlijke liedtekst op de melodie van 'Het Dorp' van Wim Sonneveld, met herinneringen uit zijn jeugd. »

Plannen voor groot 'zonneveld' in Westland

Wonen Wateringen is, samen met een aantal Westlandse bedrijven, van plan het eerste zonneveld in de regio aan te leggen. Op een braakliggend stuk grond in Wateringen moeten meer dan 7.500 vierkante meters zonnepanelen komen. Het zonneveld gaat jaarlijks ruim 1.000.000 kWh elektriciteit produceren waarmee ruim 350 huizen van stroom worden voorzien.
»

Sfeerfoto's Wonen Wateringen Winter Wonderland

Begin februari liet de Oranjewijk in Wateringen een ouderwets winters beeld zien. Compleet met een ijsbaan en een koek-en-zopietent. Benieuwd naar de sfeerbeelden van het Wonen Wateringen Winter Wonderland? »

Samenwerken doe je zó

Drie dagen lang hield de winter Wateringen stevig in z'n greep. Op donderdag 5 februari 2015 vond de stakeholdersbijeenkomst plaats in ons eigen 'Winter Wonderland'. »

Wonen Wateringen sluit jubileumjaar af met Winter Wonderland

Op 5, 6 en 7 februari liet de Oranjewijk in Wateringen een ouderwets winters beeld zien. Compleet met een heuse ijsbaan, een koek-en-zopietent en een arrenslee, al moest die het met wielen doen bij gebrek aan echte sneeuw. Met 'Winter Wonderland' sloot Wateringen Wonen het 100-jarig jubileum op een originele manier af. Zelfs Koning Winter werkte nog mee: met temperaturen rond het vriespunt waren vooral donderdag en vrijdag echt winterse dagen. Met ruim 500 bezoekers kan de jubilerende woningcorporatie terugkijken op een geslaagd evenement. »

Pagina nummers