Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Bewonersmagazine winter 2017 online

Het nieuwe Kwartier staat online. In dit nummer gaan we op stap met interim-bestuurder Marja Duiverman, maar kan u ook een interview lezen met Loek Zaat, voorzitter van de bewonerscommissie van Blok 3 in Lenteblok. »

Welke kerstboom stal de show?

Vorig jaar had een van onze huurders een heel leuk idee: welk complex heeft straks de mooiste kerstboom in de centrale entree? Dé kerstboom van 2016 werd die van De Karper. En dat betekent dat De Karper dit jaar van Wonen Wateringen een mooi kerststuk heeft gekregen. »

Nieuwe naam voor project de Zonnehof

Op 23 oktober 2017 heeft Stichting Philadelphia de nieuwe naam bekend gemaakt van ons project de Zonnehof. Het betreft de naam voor de nieuwbouw aan de Dr. Schaepmanstraat in Wateringen, op de locatie van het voormalig kinderdagverblijf De Zonnehof. »

Bestuurswisseling Wonen Wateringen

Marja Duiverman is door de Raad van Commissarissen aangesteld als interim-directeur van Stichting Wonen Wateringen. Zij neemt het over van Cihan Daskapan die besloten heeft zijn toekomst buiten Wonen Wateringen voort te zetten. »

Voortgang nieuwbouwproject De Bieb

Waar in Kwintsheul heel veel mensen ooit hun boeken leenden aan de Leeuwerik, verrijst nu appartementencomplex De Bieb. In het complex komen 21 huurwoningen voor jongeren.
De afbouw van het project is gestart. »

Tevredenheidsonderzoek bij reparatieverzoeken

Wonen Wateringen vindt het van belang van u als huurder te weten wat u vindt van de afhandeling van uw reparatieverzoek. Wij denken dat onze dienstverlening daarin mogelijk beter kan en horen graag wat u van onze afwikkeling van reparatieverzoeken vindt.

»

Nieuwe website Woonnet Haaglanden

Op 5 september ging om 12 uur de nieuwe website van Woonnet Haaglanden online. Deze vervangt de huidige website waarop woningzoekenden zich kunnen inschrijven voor een corporatiewoning binnen Haaglanden. “De nieuwe website is rustig en eigentijds met duidelijke icoontjes en veel foto’s”, vertelt Ruben Henderiks, projectleider namens Sociale Verhuurders Haaglanden. »

Wonen Wateringen doet mee aan Beursvloer Westland

Wonen Wateringen doet in oktober 2017 mee aan Beursvloer Westland; matchevenement voor bedrijven en maatschappelijke organisaties.

»

Bewonersmagazine Kwartier zomer 2017 online

Het nieuwe Kwartier staat online. Met in dit nummer de laatste weetjes over onze woningen. In deze editie van Kwartier gaan we ook op stap met onze verhuurmakelaars Cora, Edith en Shirley.

Wij wensen u veel leesplezier.
»

Het vernieuwde Woonnet Haaglanden komt eraan

In september is het zover: dan kunnen woningzoekenden gebruik maken van een nieuw en verbeterd Woonnet-Haaglanden. Een website die helemaal is aangepast aan de wensen van vandaag de dag.“ »

Terug van vakantie? 1 minuut kraan doorspoelen!

Evides waterbedrijf is gestart met de campagne 'kraan doorspoelen'. Onze bewoners willen wij ook op de hoogte brengen van deze voorlichtingsboodschap. En daarom plaatsen wij dit bericht op onze website en zijn in de Wonen Wateringen Winkel kraanhangers met informatie op te halen. »

Voortgang nieuwbouwproject De Bieb te Kwintsheul

Het nieuwbouwproject De Bieb in Kwintsheul is in volle gang.
Donderdag 8 juni 2017 is het metselwerk gestart. »

Pagina nummers