Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Mooie cheque voor speeltuin De Kinderster

Op donderdag 10 juli heeft AndrĂ© van den Berg namens alle relaties van Wonen Wateringen een cheque van maar liefst 1255 euro mogen overhandigen aan Wim Ketel en Tineke de Vries van speeltuin De Kinderster in Wateringen. »

Maxime Verhagen bezoekt Oranjewijk in Wateringen

Op dinsdag 1 juli 2014 heeft Maxime Verhagen een bedrijfsbezoek gebracht aan Wonen Wateringen en Weboma. Aansluitend aan deze twee bezoeken hebben ze een bezoek gebracht aan Oranjewijk.

Benieuwd naar de presentatie die Wonen Wateringen heeft gegeven tijdens het bedrijfsbezoek? Bekijk dan het online fotoboek. »

Start verkoop Willem Woningen - de Kroon op de Oranjewijk

Het is zover! Na het succes aan de Wilhelminastraat, waar de bouw inmiddels al ver gevorderd is, zijn wij doorgegaan aan de Beatrixstraat in de Oranjewijk van Wateringen. Ook deze 12 eengezinswoningen zijn in snel tempo samengesteld door de kopers en de bouw hiervan is inmiddels ook gestart. »

Heeft u nog verhalen en foto's uit de oude doos?

In 2014 vieren wij het eeuwfeest van de Wateringsche Bouwvereeniging, de corporatie die u nu beter kent als Wonen Wateringen. »

Jubilerend Wonen Wateringen vraagt 2100 huurders op de koffie

Een drukte van belang is het bij Wonen Wateringen, 's morgens vroeg aan de Dorpskade in Wateringen. Al direct na tien uur hebben enkele tientallen huurders gehoor gegeven aan de uitnodiging om een kopje koffie te komen drinken. »

Jubileumkrant Wonen Wateringen

Dit jaar vieren wij het eeuwfeest van Wonen Wateringen. Ter gelegenheid van die mijlpaal is een speciale uitgave van VELO Nieuws/ Kwartier uitgegeven op 12 maart 2014. »

Viering 100-jarig bestaan met stakeholders

Bij Wonen Wateringen staan we niet graag stil. Maar voor het 100-jarig bestaan maken we graag een uitzondering. »

Wonen Wateringen lanceert nieuwe website

Met de viering van het 100-jarig bestaan is ook de nieuwe website van Wonen Wateringen gelanceerd. »

Nieuwe huisstijl voor 100-jarige

Ons eeuwfeest is geen finish, maar een nieuwe start. Met fris elan gaat Wonen Wateringen de toekomst in. »

Pagina nummers