Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Voortgang project De Zonneberg

Wat wordt er hard gewerkt op de bouwplaats van project De Zonneberg! Het project bestaat uit 31 volwaardige appartementen, drie gezamenlijke huiskamers met groepskeukens en een kantoor- en slaapruimte. In samenwerking met Stichting Philadelphia en H&B Bouw realiseren wij deze zorgappartementen op de schitterende locatie aan het Hofpark in Wateringen. »

Hulp bij schulden, hoe eerder hoe beter

Per 1 januari 2021 is er iets veranderd in de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening (Wgs). Vanaf januari beheert de gemeente een centraal meldpunt voor achterstanden in de betaling van vaste lasten door hun inwoners. Woningcorporaties, zorgverzekeraars, energiebedrijven, drinkwaterwaterbedrijven zijn verplicht om betalingsachterstanden na 25 dagen te melden. »

Een storing aan uw CV of warmwatervoorziening?

Per 1 januari 2021 is het bedrijf Paans de nieuwe partner van Wonen Wateringen voor onderhoud aan individuele CV-installaties en warmwatervoorzieningen. Een storing aan uw CV of warmwatervoorziening kunt u vanaf 1 januari voortaan melden op 070 321 33 55 of via paans.nl. U kunt hier 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht.
»

Bewonersmagazine Kwartier winter 2020 online

Ons bewonersmagazine Kwartier staat online! In deze wintereditie lopen we een dag mee met Michel Vliegenthart, opzichter mutatie en reparatieonderhoud. Is de vaste column van onze bestuurder Ferry van der Pal en van de huurdersorganisatie te lezen.
»

Corona: hoe gaat Wonen Wateringen daar mee om?

Het kan u niet ontgaan zijn dat de hele wereld in de ban is van het coronavirus. Maar wat betekent het nu eigenlijk voor de dienstverlening van Wonen Wateringen? »

Prestatieafspraken met gemeente Westland getekend

Huurders in het Westland kunnen er ook de komende jaren op rekenen dat gemeente en corporaties ervoor zorgen dat zij betaalbaar en prettig kunnen wonen. Dit betekent dat er grote ambities zijn op het gebied van wonen, zorg, duurzaamheid en leefbaarheid. Om die te realiseren heeft het college van burgemeester en wethouders prestatieafspraken gemaakt met woningcorporatie Arcade, Wonen Wateringen, Vereniging voor Arcadehuurders VvA en Stichting Huurders Wonen Wateringen HWW. Afgesproken is dat er tot 2030 tenminste 1800 woningen zullen worden bijgebouwd. »

** persbericht Vestia ** overname woningen Westland door o.a. Wonen Wateringen

Vestia verkoopt vastgoed Westland aan Arcade, Wonen Midden-Delfland, Wassenaarsche Bouwstichting en Wonen Wateringen.

Vestia tekende onlangs de koopovereenkomsten met de woningcorporaties Arcade, Wonen Midden-Delfland, Wassenaarsche Bouwstichting en Wonen Wateringen voor al haar vastgoed in Westland. Het gaat om zo’n 3.250 verhuureenheden, waaronder ruim 2.850 zelfstandige woningen en bedrijfs- en zorgvastgoed. De overeenkomst is gesloten onder voorbehoud van de goedkeuring van de toezichthouders. De verkoop draagt bij aan het op peil houden van het aantal sociale huurwoningen in Westland. »

Opname WOS project De Zonneberg Wateringen

Op 1 december bracht de WOS een bezoek aan de bouwplaats van ons project De Zonneberg in Wateringen. Enkele enthousiaste toekomstige bewoners waren erbij. Bent u benieuwd naar de verslaglegging? Bekijk dan snel de video: »

De wooncoach van Vitis Welzijn staat voor u klaar

Heeft u moeite bij het zoeken naar een woning? De Vrijwillige Wooncoaches helpen u graag verder en bieden ook ondersteuning bij andere vragen op het gebied van wonen. »

Wonen doen we Samen

In september startten bijna 300 woningcorporaties met de landelijke campagne Wonen doen we Samen. Hiermee laten we samen zien wie we zijn, voor wie we er zijn en wat we doen. »

Genomineerd voor de Adriaan Dessing Prijs 2020

Ons project Vila Batista, 24 huurwoningen aan de Kwaklaan in Wateringen, is genomineerd voor de Adriaan Dessing Prijs 2020. Helaas hebben wij niet gewonnen, maar vinden het een eer dat ons project genomineerd is.
»

Bewonersmagazine Kwartier zomer 2020 online

Ons bewonersmagazine Kwartier staat online! In deze zomereditie staan een aantal projecten van ons centraal: nieuwbouw Rijnvaart en groot onderhoud Plan Zuid. We nemen een kijkje in de tuin van Peter Arkesteijn en de woning van Melissa Zwinkels.

»

Pagina nummers