Ga direct naar de inhoud.

Nieuwe bestuurder voor Wonen Wateringen

foto Nieuwe bestuurder voor Wonen Wateringen

De Raad van Commissarissen van Stichting Wonen Wateringen heeft per 1 mei 2019 Ferry van der Pal benoemd tot bestuurder van Wonen Wateringen. Hij neemt het stokje over van Marja Duiverman die sinds augustus 2017 interim-bestuurder is.

‘Met Ferry van der Pal hebben we een nieuwe bestuurder gevonden die thuis is in de wereld van woningcorporaties, die het werkgebied Westland goed kent en die de ambities van Wonen Wateringen wil helpen realiseren’, aldus René Baron, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Wonen Wateringen.

Ferry van der Pal heeft bij diverse woningcorporaties managementposities bekleed. De laatste jaren heeft hij gewerkt als manager bedrijfsvoering en plaatsvervangend bestuurder bij 3B Wonen, woningcorporatie binnen de gemeente Lansingerland. Ferry van der Pal is opgegroeid en woont nog steeds in de gemeente Westland, waardoor hij goed bekend is met het werkgebied.

René Baron: ‘Wij zijn ervan overtuigd dat Ferry van der Pal goed past bij Wonen Wateringen en voortvarend verder zal werken aan de grote volkshuisvestelijke opdracht die er in Westland ligt en daarmee van meerwaarde zal zijn voor onze huurders, de volkshuisvesting in Westland en Wonen Wateringen in het bijzonder.’

Wonen Wateringen heeft zich onder leiding van Marja Duiverman ontwikkeld naar een nog meer klantgerichte en resultaat gestuurde organisatie. Een corporatie die van betekenis wil zijn voor de bewoners van heel Westland, een gemeente waar dorps wonen centraal staat en waar Wonen Wateringen zich sterk voor blijft maken. ‘Wij danken Marja Duiverman voor haar inzet en de ontwikkeling die zij als interim bestuurder heeft ingezet’, aldus René Baron.

Foto-onderschrift: Ferry van der Pal (links) en René Baron (rechts)

« terug