Ga direct naar de inhoud.

Nieuwe naam voor project de Zonnehof

foto Nieuwe naam voor project de Zonnehof

Op 23 oktober 2017 heeft Stichting Philadelphia de nieuwe naam bekend gemaakt van ons project de Zonnehof. Het betreft de naam voor de nieuwbouw aan de Dr. Schaepmanstraat in Wateringen, op de locatie van het voormalig kinderdagverblijf De Zonnehof.

Wonen Wateringen en Philadelphia Zorg gaan weer samenwerken in het ontwikkelen en realiseren van een nieuwbouwproject. In dit geval voor de huisvesting  van 24 mensen met een verstandelijke beperking aan de Dr. Schaepmanstraat te Wateringen.

Om de toekomstige bewoners van deze locatie extra te betrekken bij het project heeft Philadelphia, in overleg met ons, voor de zomer een prijsvraag uitgeschreven.

Alle toekomstige bewoners hebben een naam voor de locatie mogen indienen. De inzendingen hebben wij gezamenlijk met elkaar bekeken. Er waren veel goede namen bedacht, maar uiteindelijk is gekozen voor: Zonneberg.

De achterliggende gedachten achter deze naam is ‘Zonne’ als warm, gezellig en een knipoog naar de oude naam Zonnehof. En de toevoeging Berg is de vernoeming naar André van den Berg, oud directeur bestuurder Wonen Wateringen, omdat mede door hem dit project mogelijk wordt gemaakt.

De nieuwe bewoonster, op de foto rechts, was gisteren blij verrast dat haar naam gekozen is.  

« terug