Ga direct naar de inhoud.

Bestuurswisseling Wonen Wateringen

foto Bestuurswisseling Wonen Wateringen

Marja Duiverman is door de Raad van Commissarissen aangesteld als interim-directeur van Stichting Wonen Wateringen. Zij neemt het over van Cihan Daskapan die besloten heeft zijn toekomst buiten Wonen Wateringen voort te zetten.

Terugblik en dank
Cihan Daskapan is half augustus ziek gemeld. In vervolg daarop heeft hij besloten niet terug te keren bij Wonen Wateringen en zijn toekomst buiten Wonen Wateringen voort te zetten. Martien Born, plaatsvervangend voorzitter van de Raad van Commissarissen: ‘Cihan Daskapan heeft in zijn eerste jaar bij Wonen Wateringen veel veranderingen doorgevoerd die door de nieuwe Woningwet noodzakelijk waren. Cihan Daskapan heeft zich vol overgave gestort op deze uitdaging. Ook bracht hij een vernieuwende inbreng als iemand van buiten de sector. Wij danken hem voor zijn inzet en de ontwikkeling die hij in gang heeft gezet. Wij respecteren zijn besluit en wensen hem en zijn gezin het goede’.

Bestuurswisseling
Na de ziekmelding van Cihan Daskapan heeft de Raad van Commissarissen Marja Duiverman aangesteld als interim-directeur van Wonen Wateringen. Marja Duiverman blijft de functie van directeur invullen. Ook wordt zij bij de Minister voorgedragen als interim-bestuurder. Zodra daar akkoord op is zal Jenny Brocke, die nu tijdelijk de rol van bestuurder op zich heeft genomen, weer terugkeren in haar rol als voorzitter van de Raad van Commissarissen. Marja Duiverman heeft veel ervaring in de volkshuisvesting en het vastgoed, waarvan vele jaren als (interim) directeur en bestuurder.

Wonen Wateringen verder
Wonen Wateringen ontwikkelt zich naar een nog meer klantgerichte en resultaat gestuurde organisatie. Een organisatie die van betekenis wil zijn voor de bewoners van heel Westland, een gemeente waar dorps wonen centraal staat en waar Wonen Wateringen zich sterk voor blijft  maken. ‘Er ligt in Westland genoeg werk te wachten’, aldus Jenny Brocke. ‘De vraag naar sociale huurwoningen in ons werkgebied Westland is enorm. Daarin nemen wij onze verantwoordelijkheid, samen met onze partners. Wij als Raad van Commissarissen zijn er van overtuigd dat Marja Duiverman Wonen Wateringen actief verder kan helpen in het bereiken van onze ondernemingsdoelen. Doelen die overigens tot stand zijn gekomen in goede samenspraak met onze bewoners en stakeholders.’

 

« terug