Ga direct naar de inhoud.

Hulpinitiatieven

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig. We bevinden ons in een ongekend lastige tijd, die veel vergt van ons allemaal. Uit de initiatieven die bewoners, de lokale middenstand en ondernemers opstarten, blijkt dat er aandacht is voor elkaar en dat er, al dan niet noodgedwongen, acties worden opgezet. Onderstaand een aantal initiatieven op een rij.

Coronahulp Westland

Westlanders bieden hun hulp aan om iets voor een ander te doen via het platform Coronahulp Westland. Hier komen vraag en aanbod van hulp samen te brengen. De vrijwilligers van Coronahulp Westland bieden u graag hulp aan, zoals boodschappen doen of de hond uitlaten. U kunt ook zelf uw hulp aanbieden.

Dat kan op drie manieren:

Westland voor elkaar

Ook het bestaande platform ‘Westland voor elkaar’ geeft de mogelijkheid om in deze tijd van het coronavirus hulp aan te bieden of te krijgen. Op de website Westlandvoorelkaar.nl kunt u om hulp vragen of uw hulp aanbieden. Komt u er niet uit? Bel dan naar Vitis Welzijn via telefoonnummer 0174 - 630 358.

Westlandse belmaatjes

Heeft u zin in een goed gesprek of behoefte aan een luisterend oor, bel dan naar het Vitis belteam via 0174 – 630 358 of stuur een email naar maatjes@vitiswelzijn.nl. Mensen kunnen zelf contact opnemen voor een belmaatje, maar de vrijwillige belmaatjes nemen ook zelf actief contact op met inwoners. Meer informatie vindt u ook op www.westlandsebelmaatjes.nl.

Heeft u een vraag aan Wonen Wateringen? 

Ook wij staan u graag te woord. Belt u gerust naar 0174 293 650 of stuur een email naar info@wonenwateringen.nl.

« terug