Ga direct naar de inhoud.

44 nieuwe sociale-huurappartementen in ’s-Gravenzande

foto 44 nieuwe sociale-huurappartementen in ’s-Gravenzande

Wonen Wateringen speelt in op woningbehoefte

Wonen Wateringen levert 44 sociale-huurappartementen op in de nieuwe wijk Rijnvaart in ’s-Gravenzande. Met het nieuwbouwproject breidt Wonen Wateringen voor het eerst haar woningaanbod uit buiten Wateringen en Kwintsheul, waar de corporatie al 105 jaar actief is. Ze reageert daarmee op de grote behoefte aan sociale huurwoningen in heel Westland.

Aardgasvrij, landelijk wonen

Het project maakt deel uit van de aardgasvrije nieuwbouwwijk Rijnvaart, aan de rand van ‘s-Gravenzande, en is gelegen aan de nieuwe straat Fluwijn, die parallel loopt met de Poelkade. Twee identieke panden, Rijn en Vaart, bieden elk ruimte aan 22 driekamerappartementen en sluiten door hun kleinschaligheid goed aan bij de landelijke omgeving. De keuze voor een zogeheten alzijdig ontwerp zorgt voor uitzicht naar alle windstreken. De ene bewoner kijkt mogelijk graag uit over de kassen van het Westland. De ander geniet van uitzicht van de nieuwbouwwoningen.

Kleinschalig, comfortabel met eigen karakter en duurzaam

De twee gebouwen hebben drie verdiepingen en een lift. Op de begane grond zijn rond de centrale hal vier woningen gesitueerd. Per verdieping zijn er zes woningen. Elke woning heeft twee slaapkamers, een woonkamer met open keuken, een badkamer en apart toilet. Alle woningen beschikken over een eigen berging op de begane grond en een balkon of tuin.

Wonen Wateringen levert het sociale-woningbouwproject dit voorjaar op. De prijs per maand voor een appartement bedraagt € 619,01 tot € 736,14 per maand exclusief servicekosten.

Inschrijving gesloten

De inschrijving voor één van de nieuwe huurwoningen is gesloten.

Meer informatie?

De verhuurbrochure is in te zien via de volgende link: https://issuu.com/mangoa/docs/ww1907-verhuurbrochure_rijnvaart_6lr_nieuw/1?ff=true of op te vragen bij ons. Voor vragen kan men contact opnemen met een woonconsulent: telefoon 0174 293 650 of info@wonenwateringen.nl

« terug