Ga direct naar de inhoud.

Nieuwe openingstijden Wonen Wateringen Winkel

foto Nieuwe openingstijden Wonen Wateringen Winkel

Per 1 augustus 2019 veranderen de openingstijden van de Wonen Wateringen Winkel. Voor een bezoek zonder afspraak kunt u voortaan elke werkdag op onze locatie aan de Dorpskade 25 in Wateringen binnenlopen vanaf 9.00 tot 12.00 uur.

Gebleken is dat steeds minder huurders de Wonen Wateringen Winkel bezoeken zonder afspraak. Tijdens onze huisbezoeken in 2018 hebben wij daarom de wensen en verwachtingen rondom onze openingstijden gepeild. Veel huurders lieten ons weten met name een duidelijke berichtgeving over de openingstijden op prijs te stellen. Uit onze tellingen blijkt dat de meeste huurders ons in de ochtend bezoeken.

Het blijft natuurlijk mogelijk om een bezoekafspraak te maken, ook in de middaguren. Bijvoorbeeld als u graag hulp wilt om u in te schrijven bij Woonnet Haaglanden, als u uw huurcontract komt tekenen of een vraag heeft over uw huurbetaling. Onze telefonische bereikbaarheid is ongewijzigd.

U kunt ons bellen van maandag tot en met donderdag vanaf 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur op nummer 0174 – 293 650. Buiten deze werktijden blijven we bereikbaar voor spoedgevallen – 24 uur per dag 7 dagen per week – via hetzelfde nummer.

De 24/7 bereikbaarheid geldt ook voor storingsmeldingen bij Energiewacht en de Riool Reinigingsdienst (RSS). Heeft u een storing in de centrale verwarming, dan kunt u bellen met Energiewacht, 088 – 555 3000. Voor een verstopping in een afvoer of het riool kunt u bellen met RSS, 088 – 099 1313.

De aankomende periode gaan wij ons extra richten op de digitale bereikbaarheid van Wonen Wateringen, zodat u nog meer zaken goed kunt regelen via onze website.

« terug