Ga direct naar de inhoud.

Wonen Wateringen gaat buurten!

foto Wonen Wateringen gaat buurten!

We komen er weer aan! In mei organiseert Wonen Wateringen vijf wijkbijeenkomsten. Tijdens 'Wonen Wateringen gaat buurten' willen wij vooral naar onze huurders luisteren. Wat zijn uw verwachtingen van de woningcorporatie en welke koers moeten wij volgens u voor de toekomst uitstippelen?

De bijeenkomsten vinden op diverse locaties plaats in de maand mei, van 19.30 tot 21.30 uur (zie downloads voor deze datums) Ze zijn bedoeld voor jong en oud. Ieders mening vinden wij belangrijk! Dit keer is het thema van de bijeenkomsten 'Keuzes maken... Invoering Woningwet'. Wonen Wateringen moet als woningcorporatie anno 2016 meer dan ooit keuzes maken. We kunnen niet meer overal op inzetten. Daarom vragen wij u: denk met ons mee!

Wonen Wateringen Munt
Bij de uitnodiging voor de bijeenkomsten ontvingen de huurders de Wonen Wateringen Munt. Deze munt kunnen zij tijdens de bijeenkomst 'uitgeven' aan een van de volgende onderwerpen: betaalbaarheid, leefbaarheid, kwaliteit of investeringen in nieuwbouw. Voor elk munt geldt: deze kan maar één keer worden ingezet!

Mevrouw de voorzitter
Astrid Feiter, beter bekend als ‘Mevrouw de Voorzitter’, zal de avonden leiden en voor een pittige discussie garant staan. Tijdens de bewonersavonden is er ook een verhuurmakelaar van Wonen Wateringen aanwezig en schuift een lid van de Raad van Commissarissen aan.

Aanmelden
U bent u er toch ook bij?! U kunt u deelname doorgeven via info@wonenwateringen.nl of door de antwoordkaart te downloaden en retour te sturen.

Downloads met meer informatie