Ga direct naar de inhoud.

Betalingsproblemen door Corona?

Wordt u financieel geraakt door de coronacrisis en voorziet u betalingsproblemen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

De coronacrisis raakt ons allemaal. Binnen blijven. Afstand houden. Maar voor sommige mensen betekent het ook: geen werk meer. Denk aan ZZP’ers of mensen die zonder vast contract werken in sectoren die hard geraakt zijn: de horeca, sierteeltsector, evenementen, de culturele sector enzovoort. Zij staan in sommige gevallen ineens op straat. En dan slaat de financiële stress toe.

Samen een oplossing zoeken
Is dat bij u het geval? Moet u gebruik gaan maken van het noodpakket voor ZZP’ers of van deeltijd-ww vanwege de coronacrisis? En verwacht u hierdoor de huur niet te kunnen betalen? Neem dan nu al contact op met ons. Wij zoeken graag samen met u naar een maatwerkoplossing. Een passende betalingsregeling is bijvoorbeeld mogelijk.

Neemt u contact met ons op
U kunt ons bereiken via 0174 293 650. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 uur en 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar info@wonenwateringen.nl.  

« terug