Ga direct naar de inhoud.

Weboma, Van Mierlo en Wonen Wateringen tekenen overeenkomst sociale woningen Heulpark

foto Weboma, Van Mierlo en Wonen Wateringen tekenen overeenkomst sociale woningen Heulpark

Op 19 december 2023 hebben Weboma en Van Mierlo met Wonen Wateringen de overeenkomst getekend voor het eerste appartementengebouw in Heulpark te Kwintsheul.

Het appartementengebouw bestaat uit 37 sociale huurwoningen en ligt centraal in het plan, aan het park en het water. Het gebouw heeft vier woonlagen met een kap. Deze kleinschalige opzet past goed in het dorpse karakter van Kwintsheul. De architectuur van het appartementengebouw sluit daarbij naadloos aan op de woningen in de andere groene buurtjes die Heulpark rijk is.

De ontwikkeling en bouw van de appartementen wordt uitgevoerd door de combinatie Van Mierlo en Weboma. De start van de bouw staat gepland in het tweede kwartaal 2024. De woningen worden na oplevering door Wonen Wateringen verhuurd in het sociale segment.

Heeft u interesse in één van de 37 sociale huurwoningen?
Op dit moment is het nog niet mogelijk om in te schrijven op een appartement. Wél kunt u zich hierop alvast voorbereiden door ervoor te zorgen dat u ingeschreven staat als woningzoekende bij Woonnet Haaglanden. Dit kan via www.woonnet-haaglanden.nl/inschrijven. Zodra het mogelijk is om op een appartement in te schrijven verschijnt het aanbod op www.wonenwateringen.nl/huurwoning/aanbod.

Nieuw wonen op de vertrouwde plek
Heulpark wordt een groene, waterrijke woonbuurt aan de rand van Kwintsheul. Knusse groene buurtjes, parkachtig en autovrij. Of je nu een starter bent, een gezin hebt of senior bent, iedereen voelt zich thuis in Heulpark. In Kwintsheul is het fijn wonen! Meer weten over het project? Lees het op de website www.heulpark.nl.

Betrokken partijen:
Ontwikkeling: Van Mierlo en Weboma
Bouw: Van Mierlo en Weboma
Architect: WubbenChan Architecten
Afnemer: Wonen Wateringen

« terug