Ga direct naar de inhoud.

Woningen worden korter geadverteerd

foto Woningen worden korter geadverteerd

Vanaf 23 juli staan woningen die worden aangeboden in het aanbodmodel minimaal 3 dagen op de website van Wonen Wateringen en van Woonet Haaglanden. 

De woningadvertenties waar u het snelst op moet reageren staan op de website bovenaan in het woningaanbod. U kunt elke dag tot 20.00 uur uw keuze maken, daarna komen er weer nieuwe advertenties op Woonnet-Haaglanden. U kunt ook sorteren op reactietermijn.

Voorbeeld: sorteren woningaanbod

Mis ik nu niets?
U kunt op 'Mijn Woonnet' een zoekopdracht aanmaken. U ontvangt dan een e-mailbericht als er een woning op Woonnet Haaglanden komt die voldoet aan uw woonwensen.  Zo mist u nooit een woning die bij uw zoekopdracht past. Op onderstaande afbeelding ziet u waar de zoekopdracht te vinden is.


Voorbeeld: plaats van de zoekopdracht

Waarom deze verandering?
We merken dat de meeste reacties op een woning de eerste 2 dagen binnenkomen. Het is dus niet nodig om 7 dagen te wachten. Daarnaast kunnen woningzoekenden maar op maximaal 2 woningen reageren. Door het verkorten van de reactieperiode verdwijnen de woningen eerder van de website en is het voor u weer mogelijk om op een nieuwe woning te reageren.
 
Vragen?
Heeft u vragen over de kortere advertentieperiode of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met Wonen Wateringen of kom langs aan de Dorpskade 25 te Wateringen. 

« terug