Ga direct naar de inhoud.

Feest voor buurtbewoners in Oranjewijk te Wateringen

foto Feest voor buurtbewoners in Oranjewijk te Wateringen

Wat is er de afgelopen jaren veel gebeurd in Oranjewijk te Wateringen: renovatie, sloop en nieuwbouw. Reeds opgeleverd of nog op te leveren. Om de bewoners van de Oranjewijk te bedanken voor hun medewerking en hun begrip voor de overlast tijdens de sloop- en bouwwerkzaamheden heeft Wonen Wateringen ze in het zonnetje gezet met het Buurtfeest Oranjewijk op woensdag 3 september.

Tijdens het buurtfeest midden in de Oranjewijk konden de buurtbewoners samen genieten van een hapje en drankje met aan het einde van de middag een spectaculaire roofvogelshow. Dit was een magisch schouwspel, waarbij de roofvogels rakelings over de hoofden van de aanwezigen scheurden.

Ook voor de kinderen was er deze middag van alles te doen tijdens speciale kinderactiviteiten. De oudere jongeren gingen voetballen in de panna-voetbalarena en voor de kleintjes stond er een springkussen. Ook liep er een clown rond op het Oranjewijk Buurtfeest en stonden er voor de kinderen kraampjes met suikerspinnen, poffertjes, popcorn, ijs en Westlandse snoeptomaatjes.

« terug