Ga direct naar de inhoud.

Mooie cheque voor speeltuin De Kinderster

foto Mooie cheque voor speeltuin De Kinderster

Op donderdag 10 juli heeft André van den Berg namens alle relaties van Wonen Wateringen een cheque van maar liefst 1255 euro mogen overhandigen aan Wim Ketel en Tineke de Vries van speeltuin De Kinderster in Wateringen.

De honderdjarige woningcorporatie Wonen Wateringen gaf in maart jl. de aftrap voor de viering van haar jubileumjaar. Dat gebeurde tijdens een seminar voor de stakeholders en relaties van de woningcorporatie. In de uitnodiging voor het mini-seminar liet Wonen Wateringen haar relaties weten dat als zij Wonen Wateringen met een cadeau wilden feliciteren, zij dit graag zouden zien in de vorm van een gift bestemd voor speeltuin De Kinderster in Wateringen.

En dat heeft een prachtig cadeau opgeleverd! Op 10 juli namen Wim Ketel, secretaris, en Tineke de Vries, penningmeester van speeltuin De Kinderster,  de cheque van 1255 euro in ontvangst van André van den Berg, directeur bestuurder van Wonen Wateringen. Wim Ketel gaf tijdens het ontvangst van de cheque aan: ‘Wij zijn erg verrast met dit mooie bedrag en willen iedereen hier erg voor bedanken. Wij zullen het een goede bestemming geven’. 

« terug