Ga direct naar de inhoud.

Zilveren erepenning bij afscheid directeur Wonen Wateringen

foto Zilveren erepenning bij afscheid directeur Wonen Wateringen

Burgemeester J. van der Tak heeft op donderdag 22 september 2016 de erepenning in zilver van de gemeente Westland uitgereikt aan André van den Berg uit Wateringen. De heer Van den Berg ontving de gemeentelijke onderscheiding ter gelegenheid van zijn afscheid als directeur bij Wonen Wateringen.

De heer Van den Berg heeft zich 41 jaar ingezet voor Wonen Wateringen, eerst met inzet als vrijwilliger en de laatste 18 jaar als directeur. Onder zijn leiding is Wonen Wateringen geprofessionaliseerd waarbij oog was voor de samenleving en waarbij de huurders werden betrokken en vertegenwoordigd. André van den Berg heeft een grote bijdrage geleverd aan de sociale volkshuisvestiging in Wateringen en Kwintsheul. Daarnaast zet hij zich in voor VELO als lid van de bouwcommissie, secretaris en sinds 2016 trekker van de Task Force Velo.

De erepenning in zilver wordt toegekend aan personen die zich gedurende ten minste 12,5 jaar, bijzondere omstandigheden daargelaten, uitzonderlijk verdienstelijk en veelzijdig hebben ingezet voor de gehele streek (het Westland), meerdere organisaties/verenigingen op maatschappelijk, cultureel, sportief of economisch gebied.

« terug