Ga direct naar de inhoud.

Wonen Wateringen, Vehoec en Bouwactief zetten handtekening onder ketensamenwerking

foto Wonen Wateringen, Vehoec en Bouwactief zetten handtekening onder ketensamenwerking

Wonen Wateringen, Vehoec en Bouwactief hebben hun handtekening gezet onder de overeenkomst ‘Ketensamenwerking’. De ondertekening markeert de start van een nieuwe manier van samenwerken met twee ketenpartners op het gebied van onderhoud van het woningbezit van Wonen Wateringen. Vehoec en Bouwactief zijn vanaf 1 september verantwoordelijk voor zowel het dagelijks onderhoud als het mutatieonderhoud, dat wil zeggen onderhoud bij wijziging van huurder.

Samenwerking onderhoud
Met het nieuwe contract breidt Wonen Wateringen haar samenwerking met Vehoec en Bouwactief verder uit. Voorheen was Vehoec verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud en Bouwactief deels voor het mutatieonderhoud. Vanaf 1 september zijn Vehoec en Bouwactief ieder in eigen regio verantwoordelijk voor het dagelijks- en mutatieonderhoud. “Deze samenwerking met twee ketenpartners betekent voor ons efficiëntere afhandeling van ons onderhoud, de mogelijkheid om de kwaliteit verder te verbeteren en de continuïteit van het onderhoud te waarborgen”, aldus Ferry van der Pal, directeur-bestuurder Wonen Wateringen. 

Ondertekening
Na constructieve gesprekken ter voorbereiding op het nieuwe contract is in aanwezigheid van alle betrokken medewerkers van de drie partijen het contract getekend.

« terug