Ga direct naar de inhoud.

Weet u dat u de huur per 1 juli 2021 ook digitaal kan voldoen?

Vanaf 1 juli 2021 is betalen met een acceptgiro niet meer mogelijk. Wij bieden u als huurder vanaf deze datum het digitale alternatief van de acceptgiro: het digitaal betalen via een betaallink (Accept Easy). Een duurzame opvolger van de papieren acceptgiro.

Wilt u de huur digitaal betalen?

Wilt u om specifieke redenen geen automatisch incasso? Dan kunt u de huur toch gemakkelijk digitaal overmaken. U ontvangt iedere maand (rond de 15e) een factuur in uw mailbox en zorgt er zelf voor dat deze uiterlijk op de eerste van de maand wordt betaald. Dat kan gemakkelijk met iDeal, via de link in de e-mail.

Betaalt u nu via de acceptgiro?

Alle huurders die betalen via een acceptgiro hebben van ons in mei schriftelijk bericht ontvangen met uitgebreide informatie over hoe zij hun huur kunnen betalen zonder acceptgiro. Zoals ook aangegeven staat in de brief: kiest u niet voor automatisch incasso, dan gaat uw betaalwijze automatisch over naar Accept Easy als wij een geldig e-mailadres hebben. Is dit e-mailadres niet juist, wilt u het dan aan ons doorgeven? Dit kan door het  antwoordformulier in te sturen of een mail te sturen naar info@wonenwateringen.nl.
Uiterlijk 21 juni 2021 ontvangt u de eerste factuur.

Heeft u vragen?

Wij zijn van maandag tot en met donderdag telefonisch te bereiken van 8.30-17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur via 0174 293 650. Of via info@wonenwateringen.nl.

« terug