Ga direct naar de inhoud.

We komen graag een keer bij onze huurders thuis!

foto We komen graag een keer bij onze huurders thuis!

Wonen Wateringen vindt het belangrijk om haar huurders beter te leren kennen. Wat leeft er bij onze huurders? En wat speelt er bij onze huurders? Daarom starten we in het najaar met zogenoemde ‘koffiegesprekken’.

Koffiegesprekken
Alle medewerkers van Wonen Wateringen gaan letterlijk ‘op de koffie’ bij haar huurders. Onze huurders zijn namelijk de expert als het gaat om wonen en huren. Wij gaan graag met hen in gesprek om te luisteren naar hun verhalen en ervaringen.

Waarom?
De koffiegesprekken zijn voor huurders een mooie gelegenheid om zonder dat daarvoor een aanleiding is, woongerelateerde onderwerpen te bespreken met medewerkers van Wonen Wateringen. Voor Wonen Wateringen is het de uitgelezen kans om onderwerpen te signaleren en uit te werken om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Hoe gaat het in zijn werk?
Een medewerker van Wonen Wateringen belt willekeurig gekozen huurders op of ze willen meedoen aan een koffiegesprek. Als huurders dit willen, wordt er in overleg een afspraak gemaakt. Deze afspraak wordt bevestigd met een kaartje. Als huurders liever niet willen meedoen aan een koffiegesprek is dat ook prima.

Mogen wij bij u langskomen?
Wilt u graag dat wij langskomen bij u? Hartstikke leuk! Wil u ons dit laten weten door een berichtje te sturen naar info@wonenwateringen.nl of te bellen naar 0174 293 560.

« terug