Ga direct naar de inhoud.

Prestatieafspraken getekend met gemeente Westland

foto Prestatieafspraken getekend met gemeente Westland

Gemeente Westland heeft voor het eerst prestatieafspraken gemaakt met woningcorporaties Wonen Wateringen en Arcade. De afspraken gaan over de huidige- en de toekomstige sociale huurwoningen en over duurzaamheid en levensloopgeschiktheid ervan. Oog voor de omgeving zoals veiligheid, onderhoud buitenruimte en buurtbeheer maken ook onderdeel uit van de afspraken.

“We willen meer passende en betaalbare woningen voor Westlanders. Ik ben trots dat we voor het eerst sinds het ontstaan van de gemeente Westland hierover prestatieafspraken hebben gemaakt tussen gemeente, woningcorporaties en de huurdersvereniging Westland. Deze afspraken leveren een belangrijke bijdrage aan de doelstelling van onze woonvisie” aldus wethouder Arne Weverling (wonen).”De woningcorporaties leveren een essentieel aandeel aan de stijgende vraag naar sociale huurwoningen in Westland. Op deze manier kunnen we onze groeiende gemeente blijven voorzien van passende woningen.”

Op de foto (van links naar rechts):
Rob Vroombout (voorzitter Huurdersvereniging Westland), Cihan Daskapan (directeur-bestuurder Wonen Wateringen), Arne Weverling (wethouder Wonen gemeente Westland) en René Lemson (directeur-bestuurder Arcade).

« terug