Ga direct naar de inhoud.

Jacoba van Gastel en Ben Pluijmers benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen

foto Jacoba van Gastel en Ben Pluijmers benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen

Wonen Wateringen heeft 2 nieuwe leden van de Raad van Commissarissen. Jacoba van Gastel en Ben Pluijmers zijn per 10 februari 2023 benoemd na een positieve zienswijze van de Autoriteit Woningcorporaties. 

Jacoba van Gastel

Jacoba van Gastel is zelfstandig ondernemer en eigenaar van Rotrap. Van daaruit begeleidt zij verandervraagstukken. Haar specialismen zijn toezichthouden, projectmanagement en programmamanager bouw in de zorg. Daarnaast heeft zij het platform We-All-Wheel opgericht. Met dit platform zet zij zich in als adviseur en projectmanager voor mobiliteitstransitie in de gebouwde omgeving. “Woningcorporaties gaan een uitdagende toekomst tegemoet, veel is aan verandering onderhevig en de samenleving moet op ze kunnen blijven rekenen.”

Ben Pluijmers

Ben Pluijmers is actief als toezichthouder en is (interim) bestuurder geweest bij woningcorporaties. Op dit moment heeft hij meerdere toezichthoudende en bestuursfuncties bij organisaties in de zorg, de sociale woningsector en organisaties die gericht zijn op kennisuitwisseling en innovatie, zowel nationaal en internationaal. Hij draagt de woningcorporaties een warm hart toe: “wij hebben een heel belangrijke maatschappelijke functie, staan voor grote opgaves en het zal de komende jaren alle hens aan dek zijn om de verwachtingen vanuit de samenleving waar te maken.”

« terug