Ga direct naar de inhoud.

Voor en door huurders I bericht Huurders Wonen Wateringen

foto Voor en door huurders I bericht Huurders Wonen Wateringen

Alles wat onze wooncorporatie doet, heeft één doel. Iedereen moet betaalbaar kunnen wonen in een duurzame, fijne en veilige leefomgeving. De Huurdersorganisatie Huurders Wonen Wateringen wil zo goed mogelijk helpen om dat doel te bereiken. Dat doen we door: 

  • van huurders te horen hoe zij hun woning en hun buurt ervaren
  • te horen wat er goed is in hun woning en omgeving, en wat er beter kan
  • te praten met bewonerscommissies binnen Wonen Wateringen
  • in het overleg met Wonen Wateringen, de gemeente Westland en andere organisaties te vertellen wat huurders opmerken en belangrijk vinden
  • te luisteren naar de corporatie, de gemeente en andere organisaties: wat zijn hun plannen voor huurders en (extra) woningen, en wat zijn hun beperkingen?
  • als het nodig is: advies uit te brengen over belangrijke huurderszaken en voorgenomen plannen van Wonen Wateringen.

Denk, praat en doe mee!
Elke huurder kan eraan bijdragen dat Wonen Wateringen een sterke corporatie is. Ziet u in uw omgeving iets waar alle huurders wat aan hebben? Iets dat beter kan? Wilt u een initiatief opzetten voor uw buurt? Vertel het de huurdersorganisatie. 

Wat u ook kunt doen: zelf lid worden van de huurdersorganisatie. We heten u van harte welkom! Er zijn verschillende rollen binnen de huurdersorganisatie. De penningmeester houdt bij waar we geld aan uitgeven. De voorzitter leidt onze bijeenkomsten en maakt de agenda voor de overleggen. De secretaris maakt de verslagen daarvan. De overige leden brengen hun kennis in tijdens de bijeenkomsten en overleggen. Ieder van ons kan doen waar zij of hij goed in is. Daar hebben we lol in! 

Wilt u iets vertellen of wilt u meer weten over het werk van de huurdersorganisatie? Bel gerust naar Henk Berendse, 06 11 36 66 65.

« terug