Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Telefonisch niet bereikbaar

Wij zijn momenteel, door een telefoonstoring, telefonisch niet bereikbaar.
Wij hopen dat dit snel opgelost is, zodat wij u weer telefonisch van dienst kunnen zijn.
Excuses voor het eventuele ongemak. »

Bouw eerste NOM-woningen Wonen Wateringen van start

Er is gestart met de bouw van zeven energiezuinige huurwoningen aan de WillemIIIstraat in Wateringen. De eerste palen van dit project zijn dinsdag 18 juni de grond ingegaan en daarmee is een start gemaakt met de laatste nieuwbouwfase in de vernieuwde Oranjewijk. »

Vacature Lid Raad van Commissarissen

Wonen Wateringen zoekt per 1 januari 2020 een lid voor de Raad van Commissarissen. De vacature is te raadplegen op onze website. De selectieprocedure wordt begeleid door Atti Poelstra. »

Aangepaste openingstijden

Donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei is ons kantoor gesloten vanwege Hemelvaartsdag.
Maandag 10 juni zijn wij gesloten vanwege Tweede Pinksterdag.

Voor spoedeisende vragen en reparaties kunt u ons 24 uur per dag bereiken via telefoonnummer 0174 293 650.
»

Ons onderhoudsbeleid voor de AGPO ketels aangepast

In een uitzending van het tv-programma Kassa is aandacht besteed aan de cv-ketels van het merk Agpo (type Ferrolli). In een aantal woningen van Wonen Wateringen hangen deze ketels die in deze uitzending genoemd zijn. Deze huurders hebben van ons in maart een persoonlijke brief ontvangen met nadere informatie hierover. Wij hebben ons er in de afgelopen weken verder in verdiept en besloten om ons onderhoudsbeleid ten aanzien van deze cv-ketels aan te passen. »

Nieuwe bestuurder voor Wonen Wateringen

De Raad van Commissarissen van Stichting Wonen Wateringen heeft per 1 mei 2019 Ferry van der Pal benoemd tot bestuurder van Wonen Wateringen. Hij neemt het stokje over van Marja Duiverman die sinds augustus 2017 interim-bestuurder is.

»

Reactie Wonen Wateringen n.a.v. artikelen Huurbevriezing en huurverlaging

Afgelopen week is er in diverse media aandacht geschonken aan het Sociaal Akkoord dat in december 2018 is gesloten tussen de Woonbond en Aedes. Naar aanleiding van deze berichten hebben wij diverse vragen ontvangen van huurders over huurverlaging of huurbevriezing. Graag geven wij u hierop toelichting. »

Inloopavond omwonenden project Zonneberg te Wateringen

Een aantal jaren geleden zijn wij samen met Stichting Philadelphia gestart met de voorbereidingen voor een wooncomplex voor jongvolwassenen met een beperking aan de Dr. Schaepmanstraat in Wateringen. Wij hebben de omwonenden over ons project, genaamd De Zonneberg, geïnformeerd tijdens een geslaagde inloopavond op 19 maart 2019. »

Uitzending kassa omtrent cv-ketels

In een uitzending van het tv-programma Kassa op 16 maart jl. is aandacht besteed aan de
cv-ketels van het merk Agpo Ferroli. In een aantal woningen van Wonen Wateringen zijn ketels van Agpo Ferroli (en de in de uitzending genoemde typen) aanwezig. Deze huurders ontvangen een brief met nadere informatie.
»

Senioren doorstroombeleid

Wij bieden onze huurders die ouder zijn dan 55 jaar en in een sociale eengezinswoning wonen met minimaal drie slaapkamers de mogelijkheid om met voorrang te verhuizen naar een gelijkvloerse woning met één of twee slaapkamers. Deze huurders zijn begin maart 2019 door ons benaderd en geïnteresseerden hebben zich inmiddels aangemeld. »

René Baron voorzitter Raad van Commissarissen Wonen Wateringen

De heer René Baron is per 1 maart 2019 benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen van Wonen Wateringen. De heer Baron is voormalig stadsdeeldirecteur Escamp bij de gemeente Den Haag, inmiddels programmadirecteur Regiodeal Den Haag Zuidwest en is sinds 3 februari 2016 lid van de Raad van Commissarissen van Wonen Wateringen. Hij volgt mevrouw Jenny Brocke op die vertrekt wegens het verstrijken van de maximale zittingstermijn. »

Westland voor elkaar!

Westlandvoorelkaar, een initiatief van Vitis Welzijn, biedt een gratis platform waar mensen die iets voor een ander willen doen gemakkelijk in contact kunnen komen met mensen of organisaties die wel wat hulp kunnen gebruiken in de gemeente Westland. Elke dag gebruiken vele mensen het platform om met elkaar af te spreken, iets te vragen of iets voor elkaar te doen. »

Pagina nummers