Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

De wooncoach van Vitis Welzijn staat voor u klaar

Heeft u moeite bij het zoeken naar een woning? De Vrijwillige Wooncoaches helpen u graag verder en bieden ook ondersteuning bij andere vragen op het gebied van wonen. »

Wonen doen we Samen

In september startten bijna 300 woningcorporaties met de landelijke campagne Wonen doen we Samen. Hiermee laten we samen zien wie we zijn, voor wie we er zijn en wat we doen. »

Genomineerd voor de Adriaan Dessing Prijs 2020

Ons project Vila Batista, 24 huurwoningen aan de Kwaklaan in Wateringen, is genomineerd voor de Adriaan Dessing Prijs 2020. Helaas hebben wij niet gewonnen, maar vinden het een eer dat ons project genomineerd is.
»

Bewonersmagazine Kwartier zomer 2020 online

Ons bewonersmagazine Kwartier staat online! In deze zomereditie staan een aantal projecten van ons centraal: nieuwbouw Rijnvaart en groot onderhoud Plan Zuid. We nemen een kijkje in de tuin van Peter Arkesteijn en de woning van Melissa Zwinkels.

»

Bewoners ontvangen sleutels Rijnvaart

Op 11 juni worden de laatste sleutels uitgereikt aan de huurders van het gloednieuwe sociale-woningbouwproject Rijnvaart in ’s-Gravenzande. Met de bouw van de 44 appartementen realiseert Wonen Wateringen voor het eerst ook woningen buiten de kernen Wateringen en Kwintsheul. De corporatie wil de komende jaren een nog belangrijkere medespeler worden in de Westlandse sociale huursector. »

Huurders Wonen Wateringen officieel opgericht

Sinds 27 mei 2020 is de officiële oprichting van Huurders Wonen Wateringen (HWW) een feit. Het bestuur van de huurdersorganisatie telt acht leden, met Ton de Vreede als voorzitter, Carla Hilgerson als penningmeester en Henk Berendse als secretaris. Wij zijn erg blij met de betrokkenheid van onze huurders. »

Betalingsproblemen door Corona?

Wordt u financieel geraakt door de coronacrisis en voorziet u betalingsproblemen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee. »

Vacature: lid Raad van Commissarissen

Bent u geïnteresseerd in een toezichthoudende functie bij een lokaal gedreven woningcorporatie? Onze Raad van Commissarissen is op zoek naar een gedreven en enthousiaste commissaris met expertise op het terrein van vastgoedbeheer en projectontwikkeling.

»

Woonnet Haaglanden opent centraal informatiepunt voor woningzoekenden

Op donderdag 4 juni opent Woonnet Haaglanden een klantcontactcentrum (KCC) voor woningzoekenden. Vanaf die dag kunt u telefonisch contact opnemen met medewerkers van Woonnet Haaglanden. U kunt hier terecht met al uw vragen over het zoeken naar een sociale huurwoning in de regio Haaglanden »

Intentieovereenkomsten voor overname woningen Vestia

Op 12 mei 2020 tekenden minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties met alle betrokkenen, waaronder ook Wonen Wateringen, voor een aanpak van de volkshuisvestelijke problematiek in onder andere de gemeenten Westland, Brielle, Barendrecht, Pijnacker-Nootdorp, Zuidplas en Bergeijk. »

Hulpinitiatieven

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig. We bevinden ons in een ongekend lastige tijd, die veel vergt van ons allemaal. Uit de initiatieven die bewoners, de lokale middenstand en ondernemers opstarten, blijkt dat er aandacht is voor elkaar en dat er, al dan niet noodgedwongen, acties worden opgezet. Onderstaand een aantal initiatieven op een rij. »

Corona: hoe gaat Wonen Wateringen daar mee om?

Wonen Wateringen volgt de ontwikkelingen rond corona op de voet. We zijn u gewoon van dienst, maar we nemen wel maatregelen om het risico op verspreiding van het coronavirus te beperken. We volgen het advies van het RIVM. Zo beschermen we u en onze medewerkers. Hieronder leest u meer over hoe onze dienstverlening eruit ziet. »

Pagina nummers