Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Sleuteluitreiking De Zonneberg in Wateringen

13 september hebben wij de sleutels van nieuwbouwproject De Zonneberg uitgereikt aan Stichting Philadelphia. Het wooncomplex gaat binnenkort zelfstandige huisvesting met woonbegeleiding bieden voor mensen met een verstandelijke beperking. »

Plan Zuid kan er weer (bijna) tegen

Het groot onderhoud in Plan Zuid te Wateringen is bijna helemaal klaar. Alle 129 woningen zijn voorzien van nieuwe (inbraakwerende) deuren en kozijnen met isolatieglas, duurzame daken en een binnenklimaatsysteem.
»

Bewonersmagazine Kwartier zomer 2021 online

Ons bewonersmagazine Kwartier staat online! In deze zomereditie gaan we een dagje op stap met wijkbeheerders Peter en Hajar. Verwelkomen we alle nieuwe huurders die vanuit Vestia zijn 'overgekomen'. Geven we een uitleg over het Glas- en Lampenfonds en hebben we voor u de betaalopties van de huur op een rij gezet. In het magazine zijn nog veel meer interessante en informatieve nieuwsitems te lezen.
»

Voltooiing De Zonneberg nadert: bewoners sparen alles op voor inrichting

De oplevering van project De Zonneberg in Wateringen komt steeds dichterbij. Eind maart werd de hoogste punt bereikt van het kleinschalige nieuwbouwcomplex. Het biedt 31 appartementen met woonbegeleiding voor jonge mensen met een verstandelijke beperking. Om geld op te halen voor de inrichting van gemeenschappelijke ruimtes zijn al diverse creatieve activiteiten georganiseerd. Extra sponsoren blijven van harte welkom! »

Vier nieuwe elektrische auto's en twee fietsen

Dagelijks leggen onze collega’s veel kilometers af voor bezoek op verschillende locaties in Westland. Daarom krijgen duurzame opties bij ons voorrang wanneer de bedrijfsvoertuigen aan vervanging toe zijn. Zo hebben we recent vier elektrische auto's en twee fietsen aangeschaft. »

Raamovereenkomst met HEKO BV en Pasman BV

Sinds 9 juni 2021 heeft Wonen Wateringen er een samenwerking bij. Hiervoor hebben wij de raamovereenkomst RGS Schilderwerken getekend met HEKO BV en Pasman BV. De samenwerking zal bijdragen aan de realisatie van werkzaamheden met een goede prijs-kwaliteitsverhouding, binnen het budget en de afgesproken tijd. Zo werken we met elkaar ook aan een hogere huurderstevredenheid. »

**persbericht Belastingdienst** Meer huurders hebben recht op huurtoeslag, maar niet iedereen weet dit

Utrecht, 22 juni 2021 - Sinds 1 januari 2020 komen meer huurders in aanmerking voor huurtoeslag. Dit komt door een wetswijziging waardoor de harde inkomensgrenzen voor huurtoeslag zijn vervallen. Veel huurders weten dit nog niet en lopen hierdoor huurtoeslag mis. Daarom roept Belastingdienst/ Toeslagen huurders op om vóór 1 september 2021 huurtoeslag over 2020 aan te vragen via toeslagen.nl/huurtoeslag. »

Weet u dat u de huur per 1 juli 2021 ook digitaal kan voldoen?

Vanaf 1 juli 2021 is betalen met een acceptgiro niet meer mogelijk. Wij bieden u als huurder vanaf deze datum het digitale alternatief van de acceptgiro: het digitaal betalen via een betaallink. Een duurzame opvolger van de papieren acceptgiro. »

Viermaal de vlag in top

De Zonneberg dr. Schaepmanstraat te Wateringen bereikt hoogste punt

Vrijdag 26 maart is een mijlpaal voor alle betrokkenen bij het nieuwbouwproject De Zonneberg te Wateringen. Om 15.00 uur is viermaal de vlag in top gegaan omdat het hoogste punt bereikt is. De Zonneberg is het resultaat van een vruchtbare samenwerking van Wonen Wateringen, Stichting Philadelphia, H&B Bouw en de gemeente Westland. Het kleinschalige wooncomplex gaat zelfstandige huisvesting met woonbegeleiding bieden voor mensen met een verstandelijke beperking.
»

Wonen Wateringen verwelkomt 550 nieuwe huurders met feestelijk pakketje

Met de overhandiging van een feestelijk pakketje verwelkomde directeur-bestuurder Ferry van der Pal en huurdersorganisatielid Marianne Hulzing de eerste van honderden nieuwe huurders van Wonen Wateringen. De Westlandse corporatie neemt per 1 april 550 woningen van Vestia over. Het gaat om huurwoningen in Naaldwijk en Honselersdijk. Daarmee groeit het bezit van Wonen Wateringen naar ruim 2600 wooneenheden. »

Opname WOS overhandiging eerste welkomstpakket aan een van de 550 nieuwe huurders

De overhandiging van ons eerste welkomstpakket aan een van de 550 nieuwe huurders is te zien op de WOS. Benieuwd? Bekijk de uitzending via: https://wos.nl/nieuws/artikel/welkomstpakket-voor-nieuwe-huurders-wonen-wateringen »

Eenmalige huurverlaging in 2021 voor lagere inkomens

In 2021 geldt de Wet Eenmalige Huurverlaging Huurders met een Lager Inkomen. Deze wet houdt in dat huishoudens in een sociale huurwoning recht hebben op een eenmalige huurverlaging, als ze relatief te duur wonen voor hun inkomen.
De huurders die voor een eenmalige huurverlaging in aanmerking komen, krijgen in de week van 15 maart bericht van ons. »

Pagina nummers