Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Genomineerd voor de Adriaan Dessing Prijs 2020!

Ons genomineerde project is: Vila Batista, 24 huurwoningen aan de voet van het historisch hart van Wateringen.


»

Bewonersmagazine Kwartier zomer 2020 online

Ons bewonersmagazine Kwartier staat online! In deze zomereditie staan een aantal projecten van ons centraal: nieuwbouw Rijnvaart en groot onderhoud Plan Zuid. We nemen een kijkje in de tuin van Peter Arkesteijn en de woning van Melissa Zwinkels.

»

Bewoners ontvangen sleutels Rijnvaart

Op 11 juni worden de laatste sleutels uitgereikt aan de huurders van het gloednieuwe sociale-woningbouwproject Rijnvaart in ’s-Gravenzande. Met de bouw van de 44 appartementen realiseert Wonen Wateringen voor het eerst ook woningen buiten de kernen Wateringen en Kwintsheul. De corporatie wil de komende jaren een nog belangrijkere medespeler worden in de Westlandse sociale huursector. »

Huurders Wonen Wateringen officieel opgericht

Sinds 27 mei 2020 is de officiële oprichting van Huurders Wonen Wateringen (HWW) een feit. Het bestuur van de huurdersorganisatie telt acht leden, met Ton de Vreede als voorzitter, Carla Hilgerson als penningmeester en Henk Berendse als secretaris. Wij zijn erg blij met de betrokkenheid van onze huurders. »

Betalingsproblemen door Corona?

Wordt u financieel geraakt door de coronacrisis en voorziet u betalingsproblemen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee. »

Vacature: lid Raad van Commissarissen

Bent u geïnteresseerd in een toezichthoudende functie bij een lokaal gedreven woningcorporatie? Onze Raad van Commissarissen is op zoek naar een gedreven en enthousiaste commissaris met expertise op het terrein van vastgoedbeheer en projectontwikkeling.

»

Woonnet Haaglanden opent centraal informatiepunt voor woningzoekenden

Op donderdag 4 juni opent Woonnet Haaglanden een klantcontactcentrum (KCC) voor woningzoekenden. Vanaf die dag kunt u telefonisch contact opnemen met medewerkers van Woonnet Haaglanden. U kunt hier terecht met al uw vragen over het zoeken naar een sociale huurwoning in de regio Haaglanden »

Intentieovereenkomsten voor overname woningen Vestia

Op 12 mei 2020 tekenden minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties met alle betrokkenen, waaronder ook Wonen Wateringen, voor een aanpak van de volkshuisvestelijke problematiek in onder andere de gemeenten Westland, Brielle, Barendrecht, Pijnacker-Nootdorp, Zuidplas en Bergeijk. »

Hulpinitiatieven

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig. We bevinden ons in een ongekend lastige tijd, die veel vergt van ons allemaal. Uit de initiatieven die bewoners, de lokale middenstand en ondernemers opstarten, blijkt dat er aandacht is voor elkaar en dat er, al dan niet noodgedwongen, acties worden opgezet. Onderstaand een aantal initiatieven op een rij. »

Corona: hoe gaat Wonen Wateringen daar mee om?

Als organisatie vinden wij uw en onze gezondheid belangrijk. Op dit moment is er bij Wonen Wateringen nog niets aan de hand, maar dat willen we ook graag zo houden. En daarom houden wij ons, naast de richtlijnen die het RIVM ons voorschrift, aan een aantal extra maatregelen. »

Bezoek modelwoning bewoners Plan Zuid te Wateringen

Binnenkort starten wij met het groot onderhoud aan 129 woningen in Wateringen. Op 17 en 18 februari waren de bewoners uitgenodigd om de modelwoning te bezichtigen. Leuk om alle enthousiaste reacties te horen van de bewoners. »

44 nieuwe sociale-huurappartementen in ’s-Gravenzande

Wonen Wateringen levert 44 sociale-huurappartementen op in de nieuwe wijk Rijnvaart in ’s-Gravenzande. Met het nieuwbouwproject breidt Wonen Wateringen voor het eerst haar woningaanbod uit buiten Wateringen en Kwintsheul, waar de corporatie al 105 jaar actief is. Ze reageert daarmee op de grote behoefte aan sociale huurwoningen in heel Westland. »

Pagina nummers